përmbajtje

Adresa jonë e internetit është: http://downloadfacetime.com

Çfarë personal dhënat ne mbledhim dhe pse ne mbledhjen e atë

Comments

Kur vizitorët të lënë komente në faqen e internetit ne mbledhim të dhënat e treguara në formën komenteve, dhe gjithashtu IP adresa dhe browser përdorues agjenti string e vizitorit për të ndihmuar në zbulimin teksteve të padëshiruara.

Një string anonime krijuar nga adresën tuaj email (gjithashtu e quajti një hash) mund të sigurohet për shërbimin Gravatar për të parë nëse ju jeni duke e përdorur atë. Politika Shërbimi Gravatar privacy është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentin tuaj, Fotoja e profilit tuaj është e dukshme për publikun në kontekstin e komentin tuaj.

Media

Në qoftë se ju të ngarkoni imazhe në faqen, ju duhet të shmangin imazhe ngarkimin me të dhënat e ngulitur vendndodhjes (EXIF GPS) përfshirë. Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkoni dhe ekstrakt ndonjë të dhëna të vendndodhjes nga imazhet në faqen e internetit.

format e kontaktit

biskota

Nëse ju lënë një koment në faqen tonë ju mund të zgjedhin-në për të shpëtuar emrin tuaj, adresë e-mail dhe të internetit në biskota. Këto janë për lehtësinë tuaj në mënyrë që ju nuk duhet të plotësoni të dhënat tuaja përsëri, kur ju lënë një koment. Këto cookies do të zgjasë për një vit.

Nëse keni një llogari dhe të hyni brënda për këtë faqe, ne do të vendos një cookie të përkohshëm për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies të. Kjo cookie nuk përmban të dhënat personale dhe është hedhur poshtë, kur ju mbyllni browser-in tuaj.

Kur ju hyni në, Ne gjithashtu do të ngritur disa cookies për të ruajtur të dhënat tuaja login dhe zgjedhjet tuaja ekran ekran. Cookies Kycja e fundit për dy ditë, dhe opsionet ekran biskota të zgjasë për një vit. Nëse ju zgjidhni "të dhënat", login juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse ju hyni nga llogaria juaj, cookies login do të hiqen.

Në qoftë se ju redaktoni apo të botojë një artikull, një cookie shtesë do të ruhen në shfletuesin tuaj. Kjo cookie nuk përmban të dhënat personale dhe thjesht tregon post ID e artikullit qe sapo redaktuar. Ajo skadon pas 1 ditë.

Përmbajtja e ngulitur nga faqet e internetit të tjera

Artikuj në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtjen e ngulitur (e.g. videos, images, artikuj, etj). Përmbajtja e ngulitur nga faqet e internetit të tjera të sillet në të njëjtën mënyrë të saktë si në qoftë se vizitori e ka vizituar në faqen e internetit të tjera.

Këto faqet e internetit mund të mbledhë të dhëna në lidhje me ju, përdorim cookies, embed shtesë ndjekja e palës së tretë, dhe monitoruar ndërveprimin tuaj me këtë përmbajtje ngulitur, duke përfshirë ndjekjen ndërveprim tuaj me përmbajtje të ngulitur në qoftë se ju keni një llogari dhe janë të keni hyrë brenda për këtë faqe interneti.

analitikë

Të cilët ne ndajmë të dhënat tuaja me

Për sa kohë që ne të mbajë të dhënat tuaja

Nëse ju lënë një koment, komenti dhe metadata e saj janë mbajtur një kohë të pacaktuar. Kjo është kështu që ne mund të njohin dhe të miratojë çdo ndjekin-up komentet automatikisht në vend të mbajtjes së tyre në një radhë moderim.

Për përdoruesit që të regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ndonjë), ne gjithashtu të ruajtur të dhënat personale që ato ofrojnë në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shihni, redaktoj, ose fshini të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveç ata nuk mund të ndryshojnë emrin e tyre). administratorët e internetit mund të shihni dhe të redaktoni se informacioni.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë faqe, ose kanë komente majtë, ju mund të kërkoni për të marrë një file eksportuar të dhënave personale që ne të mbajë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që kanë dhënë për ne. Ju gjithashtu mund të kërkojë që të fshihet asnjë të dhënë personale ne mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin ndonjë të dhënë Ne jemi të detyruar të mbajnë për administrative, legal, ose qëllime të sigurisë.

Ku kemi dërguar të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohet përmes një teksteve të padëshiruara shërbim të automatizuar të zbulimit.

informacionin e kontaktit tuaj

Informacion shtese

Si mbrojmë të dhënat tuaja

Çfarë procedurat dhënat thyen kemi në vend

Ajo që palët e treta të marrim të dhëna nga

Çfarë automatizuar vendim marrjes dhe / ose profilizimin bëjmë me të dhënat e përdoruesve

Industria kërkesat për dhënie informacionesh shpjeguese rregullator