Skype versus waktos raray

komunikasi efektif boga significance pentingna di dunya dinten ieu. Boh rék ngobrol babaturan sareng kulawarga atanapi rék neangan dihubungkeun jeung karyawan Anjeun bisnis, anjeun peryogi alat sampurna nu bisa nulungan anjeun minuhan sasuai ka nu Anjeun.

Di tempo anu kalangkung, jalma dipaké pikeun ngalakukeun surat ngahubungan batur, tapi ayeuna urang resep ngalakonan obrolan video ngaliwatan video obrolan platform. Pikeun komunikasi efektif, sababaraha pausahaan geus dibuka aktip teleponi video maranéhanana yén diturutan anjeun nempatkeun nelepon ti mana di sakumna dunya.

skype vs gambar facetime

Diantara kabéh ieu software interaktif, dua aktip geus salawasna grasped perhatian dunya. Dua aktip sihungan anu lega dipikawanoh salaku raray Wayah sareng Skype.

Lucuna, duanana aktip (Raray Wayah sareng Skype) nu dirancang pikeun kaperluan sarua yen otoritas pamaké maranéhna pikeun meunang aktif socially, nelepon audio atanapi video, ngalakukeun pesen téks, nelepon video grup na leuwih.

Anjeun tiasa sacara gampil nganggo aktip ieu dina alat béda kaasup smartphone Anjeun, tablet, desktop, jandéla, nonton obrolan, iPods jeung loba deui.

video obrolan aktip ieu geus dijieun astoundingly gampang pikeun sakabéh pamaké meunang disambung saling dina detik irrespective wewengkon, jarak atawa waktu. Aranjeunna geus hasil nu mungkin keur anjeun ngarasakeun vacations anjeun atanapi difokuskeun lalampahan bisnis Anjeun ku tinggal dikaitkeun jeung kulawarga anjeun, karyawan atawa klien. Duanana aktip pisan portabel, customer ramah tur manageable.

tapi tetep, aya fitur has nu kalan aktip ieu tina karana. Dina artikel ieu, Anjeun bakal nampi gagasan jéntré fitur kalapa, tingkat kasaluyuan, ngahiji, sarta kualitas duanana Skype na raray sareng. artikel ieu bakal ngantep mutuskeun nu cocog software impeccably nurutkeun pangabutuh anjeun.

ngeunaan Skype:

Salah sahiji aktip conferencing video paling kaprah jeung paling nuntut nyaéta Skype. aplikasi ieu mimitina diwangun dina 2003 sarta sanggeus sababaraha taun di 2011 Microsoft Company meuli eta. Microsoft tuh deal ieu $8.5 milyar. Gagasan dasar tina software ieu pikeun ngidinan pamaké -na pikeun ngalaksanakeun video taya na nelepon audio.

gambar skype

Salian ieu, Skype ogé nawarkeun layanan konsumén miboga pesen téks kalawan emosi matak na stiker. Skype geus salawasna museur pikeun minuhan sarat customer na urang. Alatan hasil na hasilna efisien berorientasi, Skype geus ngalaman meunangna badag.

Kalawan harti luhur miboga nelepon audio jeung video, Skype geus narik lolobana babagi tina nelepon internasional. Sareng sadaya jasa ieu luar biasa, Skype geus hasil junun nyieun ngaranna dina sidang pangadilan béda jeung bulletins.

Kasaluyuan Skype:

Salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti Skype mangrupa, aplikasi ieu lumaku pikeun sababaraha alat. Anjeun kudu tetep kawates bari maké aplikasi conferencing video ieu. The nawaran sarta jasa ti Skype ngasupkeun sadaya alat kaasup ponsel, jandéla, komputer, tablet, jeung alat platform kaulinan séjén.

Alatan jasa jeung kasaluyuan vast na, Skype ngabogaan sababaraha konsumén Sony, maén Station, smartphone, jandéla, Alat OS X, Android, BlackBerry, Symbian, Samsung Smart TV, jsb.

Fitur of Skype

dina ngamimitian, Skype GSM dirancang pikeun nawiskeun pilihan audio nelepon ka konsumén na. Tapi sanggeus paménta tinggi na ngarobah tren komunikasi, eta engké dimimitian maturan instan nelepon olahtalatah jeung video ka dunya.

Teu kawas raray sareng, Skype teu dirancang pikeun nawarkeun ukur video online atanapi nelepon audio. Eta ngidinan Anjeun pikeun nelepon saha on landline atanapi telepon nomer. fitur ieu estu mantuan pikeun ngahontal sakabeh jalma mana nu sambungan internét anu kirang atawa slow.

Pikeun video online atanapi nelepon audio, Skype teu muatan nanaon. Tapi lamun hayang nelepon kana hiji angka internasional, Jumlah mobile atawa jumlah landline, mangka anjeun kudu mayar fee langganan. Skype nawarkeun rencana pikaresepeun meunang ngalanggan keur nelepon offline.

Ongkos rupa-rupa gumantung kana wewengkon jeung mata uang. Bisa mertimbangkeun Skype salaku alternatip tina landline tapi masih, aplikasi ieu teu bisa meta salaku gaganti anak. Salah sahiji alesan utama nyaéta henteu tiasa ngalakukeun nelepon darurat ngaliwatan Skype.

Pikeun ngaktipkeun Skype, anjeun bisa make sambungan internét Wi-Fi atawa data jaringan sélulér Anjeun. Pikeun mimitian nganggo Skype, Anjeun kudu boga surélék anjeun id Microsoft atanapi Skype ID. Sakali anjeun bakal login ka akun Skype Anjeun, anjeun bakal manggihan hiji kontak daftar anu geus diropea ku software anu.

Anjeun ngan kudu klik dina pamaké rék nelepon. Anjeun tiasa milarian salah sahiji kontak nu dipikahoyong ku tulisan ngaran kasebut nya dina palang teang. Anjeun tiasa nyieun daptar kontak panglobana dipaké anjeun ku nambahkeun aranjeunna dina paporit.

Dina mangsa keur nélépon video Anjeun, Skype nawarkeun sababaraha pilihan kaasup bisu nélépon, kaméra switch, sora-hijina mode sarta mungkas panggero. Skype ogé nganteurkeun jasa olahtalatah pisan interaktif pikeun pamaké na.

pikeun privasi, Skype ngidinan Anjeun pikeun meungpeuk atawa ngahapus kontak nu. Salian ieu, eta oge idin anjeun malire pamundut pesen tina pamakéan wae lamun teu terang anjeunna nya.

Integrasi Skype

Boh anjeun hiji pamaké OS X atawa ios pamaké; Anjeun tiasa ngakses buku alamat anjeun sareng kontak ku ngagunakeun Skype. Skype tiasa neraskeun sauran kana sagala angka nu rék. Anjeun tiasa avail layanan ku purchasing kiridit Skype. Skype téh sagemblengna platform video conferencing anu ngamungkinkeun pamaké alat béda meunang disambung ku ngagunakeun software tunggal.

Kualitas Skype:

lebar, Skype henteu nawiskeun kualitas hade nelepon audio jeung video. sakapeung, malah lamun keur maké-speed tinggi internét, anjeun masih bisa muka resolusi lemah sareng shuttering nelepon video.

isu ieu malah leuwih pajeulit lamun coba ngagunakeun Skype salila weekends. Alesan sabenerna mangrupa, Skype anu maturan jasa na ka sadaya nu lian na alatan jumlah taya pamaké, jalma nyanghareupan hiji masalah kualitas. Hal alus ieu tim di Skype berpungsi pikeun ngabéréskeun masalah ieu sangkan klien wareg.

Ngeunaan raray sareng:

Raray sareng salah sahiji software nonjol anu salawasna ngajadikeun pamaké na senang tur wareg. software telepon vidéo ieu diawalan ku Apple di 2011. software ieu éksklusif dirancang sangkan gampang pikeun alat pamaké Apple kaasup iPads, iPhones, iPods, sarta Macs tetep interlinked ku ngarasakeun video na audio interaksi.

waktos gambar raray

Raray sareng anu ngarasakeun hiji chunk badag tina klien wareg. Numutkeun survey, langkung ti 70 pamaké sarta ios juta OS X pamaké nu nyokot bantuan raray sareng ngobrol jeung pamaké séjén.

Kasaluyuan ti raray sareng:

Anjeun ngan bisa ngajalankeun software ieu dina alat Apple. Anjeun kudu boga alat Mac atanapi ios kalayan kaméra hareup nyanghareup pikeun ngamimitian panggero video Anjeun liwat raray sareng. Raray sareng boga kasaluyuan kawates sarta éta ukur bisa diasupan alat Apple. Anjeun tiasa mimitian nganggo raray sareng lamun boga salah sahiji handap

  • iPad 2 atanapi engké,
  • iPhone 4 atanapi engké
  • 4iPod generasi th atawa engké
  • Mac OS X 10.6.6 sarta engké

Bisi alat Anjeun teu boga hiji kaméra di-diwangun, mangka anjeun kudu ngagantelkeun hiji kaméra ramat éksternal mimitian ngalakonan nelepon video.

Fitur tina raray sareng:

dina ngamimitian, Raray sareng ngamungkinkeun para nasabah -na pikeun avail jasa na ku ngagunakeun sambungan jaringan WiFi wungkul. Tapi jeung kamajuan jeung évolusi téhnologi, eta geus diijinkeun klien -na pikeun ngajalankeun aplikasi ku cara ngagunakeun jaringan sélulér data sakumaha ogé.

Hiji kaunggulan kalapa tina raray Tabuh, kawas Skype anjeun teu kudu balik ngaliwatan prosés menata rekening Anjeun. Sakali anjeun mimitian nganggo raray sareng, eta otomatis integrates na disingkronkeun sadaya data nu diperlukeun buku alamat na kontak pikeun ios sarta pamaké OS X.

Raray sareng pisan gampang ngagunakeun. Lamun anjeun mencet tombol pikeun nempatkeun panggero Anjeun, anjeun bisa nempo rupa-rupa pilihan mangpaat kaasup kaméra switch, Ngajempékeun mikropon atanapi mungkas panggero Anjeun. Apple teu nawiskeun na jasa para nasabah VoIP anu Skype ngalakukeun.

Integrasi raray sareng:

Apple boga an tepi ka ngahijikeun duanana software-kinerja tinggi jeung hardware pikeun layanan telepon vidéo. Raray sareng dirancang pikeun masihan hasil kalawan A-siri "sistem dina chip" na kaméra iSight. Nyadiakeun hasil Cangkuang tina video na nelepon audio, Raray sareng teu beroperasi kalayan sagala sambungan rubakpita low.

Apple geus salawasna strived teuas mawa kualitas premium sarta luar biasa hasilna-berorientasi aktip ka konsumén na. Raray sareng ieu ogé dirancang jeung filsafat sarua Apple, Anjeun moal bisa meunang kasalahan video goréng jeung sora pakait salila komunikasi Anjeun. Raray sareng parantos dirancang nurutkeun kana ekosistem tina dunya Apple.

Kualitas Feature tina raray sareng:

Apple geus salawasna emphasized on kualitas na kaunggulan tina jasa nu aranjeunna nawiskeun. Ieu alesan alatan nu raray sareng boga kualitas alus ti Skype saingan na. Raray sareng nawarkeun jasa telepon vidéo kualitas luhur dumasar kana standar internasional.

Pikeun duanana video na nelepon audio, Raray sareng nyadiakeun well-diartikeun, uninterrupted, sora jelas tur gambar vibrant kalawan gerak lemes.

aplikasi ieu endah tina raray sareng idin Anjeun nyieun kenangan urang geulis, tetep disambungkeun tur nepikeun pesen.

komunikasi kualitas konstanta sarta alus oge penting mun anjeun boga hal bener penting nepikeun, atawa rék masihan presentasi Anjeun atawa rék ngayakinkeun klien Anjeun kalawan pitch diobral anjeun sarta daftar mana on.

kacindekan:

Raray Wayah sareng Skype, duanana nyaéta aktip luar biasa pikeun ngalakonan video atawa audio nelepon. Mun anjeun anu pamaké tina alat Apple sarta rék ngalaman kualitas finest mangka anjeun kudu make raray sareng.

tibalikna, lamun hayang meunang dikaitkeun jeung urang luar ti dunya alat Apple lajeng Skype teh pangalusna pilihan definitif pikeun anjeun.

Mangga ogé Kawas

Ngeunaan Author nu: FACETIME2019

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *