Ngundeur FACETIME Pikeun PC

Hello Facetime Lover! Anjeun bingung ngeunaan kumaha anjeun tiasa install facetime di pc Jandela anjeun kawas Facetime pikeun Jandela 7, Facetime pikeun Jandela 8 atanapi Komo lamun hayang ngundeur tur masang facetime dina jandela Anjeun 10 sistem operasi teras turutan artikel ieu?

  • ngundeur facetime pikeun pc
  • facetime pikeun jand√©la pc 10
  • facetime pikeun jand√©la 7 laptop
  • facetime pikeun jand√©la pc 10
  • tiasa facetime dina komputer
  • bluestacks facetime
  • facetime pikeun pc download
  • tiasa facetime dina komputer

Di dieu di artikel ieu, Kuring geus dibikeun sabagian tips basajan tur trik nu bakal ngidinan Anjeun pikeun make facetime aplikasi favorit anjeun pikeun karya dina platform jandela.

Upami Anjeun keur make jandela laptop tur hoyong download facetime pikeun jandéla 7 laptop lajeng unggal jeung sagalana katutupan di artikel ieu ngan nuturkeun prosés basajan nu dibere handap.

Facetime ku Apple Nyarita. mangrupa salah sahiji anu pang interaktif, mangpaat jeung pamungkas software videotelephony nu geus dipangaruhan sakabeh dunya. Dina era digital ieu, unggal jalma hayang terus nyambung socially kalawan batur.

Kalayan bantuan waktos raray, Anjeun Lucuna tiasa ngalakukeun duanana video na audio nyaéta panggero pikeun tetep interaktif jeung sakuliling anjeun. Jeung petikan waktos, éta pamakéan tina aplikasi FaceTime tremendously geus ngaronjat diantara alat pamaké Apple.

gambar facetime forPC

aplikasi ieu téh kalapa ti batur sakumaha hal ieu ngamungkinkeun ngalakonan paling video na audio nelepon kualitas luhur. Dumasar kana hasil panalungtikan, paling jalma ngabogaan alat Apple kaasup iPad, iPhone, Mac, sarta iPod nu maké FaceTime tetep di kabaran ku dunya pribadi na perusahaan maranéhna.

dina ngamimitian, Raray sareng ieu éksklusif dirancang pikeun alat Apple. Tapi alatan kinerja sarta paménta efisien na, kiwari anjeun ogé tiasa ngundeur FaceTime keur PC. Teu nu metot? Metodeu komunikasi geus ditumpes robah ayeuna.

Jalma resep mun ngalakukeun leuwih video na audio nelepon tinimbang e-surat atawa surat. Kalayan bantuan aplikasi pinter ieu Fact Time, anjeun bisa kalayan gampang ngobrol atanapi ningali saha linggih mana di sakumna dunya.

Di sababaraha nagara kawas AS jeung Inggris, paling jalma nu migunakeun alat Apple anu ngajadikeun eta mangpaat pikeun aranjeunna pikeun tetep dikaitkeun jeung alat nu sejen nu Apple.

Tapi di sawatara nagara, pamakéna resep ngagunakeun PC pikeun kagiatan digital poéan maranéhna. Ku kituna pikeun mawa betah pikeun pamaké sapertos, artikel ieu bakal pituduh kumaha ngagunakeun epektip aplikasi ios on komputer pribadi Anjeun. Ieu nyandak anjeun connect with jalma séjén anu maké alat Apple béda.

Sangkan tetep maca artikel ieu lamun Anjeun hoyong undeur, install tur ngajalankeun aplikasi implausible of Fact Time dina kompiuter Personal Anjeun.

Ngundeur tur Pasang Facetime App Pikeun PC:

ilaharna, Apple miboga aplikasi di-diwangun tina FaceTime dina sadaya alat kaasup iPhones, iPods, iPads, jeung Mac. Tapi anjeun teu bisa meunang pilihan ieu dina PC Anjeun. Pikeun tujuan ieu, Anjeun kudu masang raray sareng ku ngagunakeun hiji émulator. prosés diundeur Ieu embraces léngkah di handap ieu:

  • firstly, anjeun kudu ngundeur iPadain √©mulator. Anjeun tiasa gaduh deui ku ngagunakeun link dibikeun: ipadian.net

gambar iPadian

  • Saatos ngundeur √©ta √©mulator iPadian, muka file na tur masang eta nurutkeun sarat anu dibikeun jeung parentah.
  • Satuluyna, sakali √©mulator iPadian anjeun dipasang, ayeuna tiasa muka √©ta sarta lebet ku cara m√©r√© informasi ka required. hambalan ieu perlu anjeun Apple ID na sandi.
  • Ayeuna anjeun tiasa gaduh aplikasi FaceTime Anjeun. Tapi bisi anjeun teu bisa manggihan eta mangka anjeun bisa kalayan gampang ngundeur √©ta kalayan bantuan program Apple App Store.
  • Anu pamungkas, asupkeun kontak salah sahiji dunya Apple ku mak√© email na, pamak√© id atawa nomer tur mimitian nelepon audio atanapi video. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara ngaklik video atawa ikon telephonic dirumuskeun dina aplikasi nu.

Kumaha pikeun ngundeur tur masangkeunana FaceTime keur PC?

pilihan sejen migunakeun facetime on PC Anjeun handap sababaraha léngkah basajan nyaéta saperti kieu:

  • Facetime on PC t√©h mungkin sanggeus ngundeur Bluestacks on Anjeun PC.
  • Anjeun tiasa ngundeur aplikasi bluestacks ti loka resmi bluestacks.com.

gambar facetime bluestack

  • saatos ngundeur Bluestacks, install deui sarta sakaligus undeuran nyampurnakeun, uihan deui PC Anjeun.
  • Butuh waktu sababaraha menit pikeun initialize sanggeus launching aplikasi Bluestack. Ulah nutup paksa, eta bisa hasil dina korupsi software.
  • Sakali nu balikan deui PC, aplikasi bluestacks kabuka dina sistem Anjeun.
  • Buka menu jeung klik aplikasi toko muter.
  • Sanggeus muka Play Store, Klik pilarian sarta jenis Facetime lajeng Ngundeur facetime pikeun jand√©la pc.

facetime pikeun gambar PC

  • Geura masang Facetime, klik Buka atawa Run, tur teras turutan parentah dina layar Anjeun. *Lamun nuju ditanya keur hiji sandi administrator atawa konfirmasi, ngetik sandi atawa nyadiakeun konfirmasi.
  • Masang FaceTime engk√©, klik Simpen, lajeng ngundeur file instalasi keur komputer. Lamun anjeun geus siap masang FaceTime, ganda-klik file, tur teras turutan parentah dina layar Anjeun. *Ieu pilihan aman sabab bisa nyeken file instalasi keur virus sam√©m√©h anjeun nerusken.
  • Ngajalankeun FaceTime on PC Anjeun.

iPadain émulator

Kumaha Paké raray sareng dina PC Anjeun?

Sanggeus masang aplikasi favorit anjeun tina raray sareng dina PC Anjeun, anjeun kudu nuturkeun léngkah dasar pikeun ngamimitian migunakeun eta:

  • Saatos ngundeur tur masang, ngajalankeun aplikasi FaceTime. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara ngan ngaklik on folder na.
  • Lamun anjeun ngajalankeun aplikasi ieu pikeun kahiji kalina, anjeun kudu asupkeun id surelek sareng nomer telepon. Ieu mantuan nyieun ID anjeun nu bisa dipak√© ku pamak√© s√©j√©n ngahubungan Anjeun. Upami Anjeun tos boga hiji ID, Anjeun bisa make eta disebutkeun anjeun tiasa ngadamel nu anyar dina sababaraha detik

facetime pikeun gambar PC

  • Sanggeus pros√©s login, anjeun bakal manggihan hiji panel navigasi dina sisi k√©nca aplikasi FaceTime Anjeun. panel Ieu ngawengku daptar ngaran sadaya jalma kalawan saha anjeun hayang sakaligus nyambung.
  • Panggihan jalma nu r√©k ngamimitian obrolan nu. Dina kasus mak√© FaceTime on PC mangrupa, Anjeun ngan tiasa ngahubungan wae jalma lamun nyaho alamat sur√©l√©k maran√©hna.
  • sanggeus ieu, Anjeun kudu ngadagoan sidang dial-up.
  • Lajeng nalika pamak√© s√©j√©n baris nyokot panggero Anjeun, anjeun sadaya diatur ngalaman pangalusna video kualitas atawa panggero audio.
  • Saatos pagawean paguneman Anjeun, Anjeun saukur tiasa klik tombol Tungtung Telepon eureun nelepon.

Fitur of FaceTime App on PC Anjeun:

aplikasi videotelephony luar biasa ieu sababaraha kauntungan na eta nawarkeun hasil beredar ka konsumén na. Sababaraha fitur metot na téh:

  • -Quality tinggi Video Call

aplikasi ieu éksklusif dirancang pikeun video nélépon. Gagasan dasar nyaeta sangkan jalma nyambung jeung nyieun aranjeunna ngadeukeutan kalayan bantuan aplikasi vidéo.

software ieu dirancang taliti ku kituna anjeun bisa ngarasakeun resolusi kualitas luhur keur nelepon video. Warta alus ieu raray sareng ayeuna ngarojong 1080p dina kompiuter Personal.

Ngarasakeun ieu, Sistim Anjeun kudu boga kaméra di-diwangun. Jeung bisi anjeun teu boga kamera lajeng bisa mésér Webcam a.

The raray sareng ogé nawarkeun lega 16:9 aspék. Ieu nyadiakeun hiji pangalaman nélépon unggulan nalika anjeun hayang sakaligus nyambung kalayan pamaké séjén.

Alatan kualitas sarta efektivitas, aplikasi ieu dianggap salaku pangalusna sakumaha dibandingkeun pesaing na kaasup utusan, Skype, Google duo jeung loba deui.

  • Alus panggero audio:

Salian mangrupa fitur télépon pidio luar biasa, Anjeun ogé bisa migunakeun pilihan panggero audio. Ogé boga kualitas sora pisan alus irrespective tina jarak

  • Gambar di Feature gambar:

Ieu mantuan Anjeun pikeun néangan hadé ku mintonkeun gambar leutik anjeun di sisi bari anjeun sibuk kalayan panggero Anjeun.

  • nu make- panganteur Friendly

Kauntungannana kalapa sejen tina FaceTime on PC anjeun, mibanda hiji panganteur ramah-pamak√© hebat. √Čta jadi basajan, leueur, sarta gampang. Saha tiasa make jeung ngarti eta pisan appropriately. Ieu alesan y√©n paling pamak√© t√©h sagemblengna asih aplikasi FaceTime ku Apple.

kalaluasaan:

Pikeun privasi anjeun sarta kaamanan, anjeun bisa meungpeuk kontak wae. Mun saha ieu teasing atanapi irritating Anjeun, sadayana geus maneh mun geus pikeun meungpeuk jalma anu ku cara nuliskeun ngaran di block-daptar

Salian ieu, Raray sareng ogé nawarkeun fitur pikaresepeun séjén

‚ÄĘ Anjeun tiasa sacara gampil ngahontal ka kontak nu Anjeun hoyongkeun ku ngan ngagunakeun ID atawa telepon angka Apple maran√©hna.

‚ÄĘ Anjeun tiasa ngarasakeun panggero group ngaliwatan FaceTime. Lucuna, aplikasi ieu nyandak anjeun connect with nepi ka 32 pamak√© babarengan

‚ÄĘ Pikeun gaduh senang jeung paguneman interaktif, Anjeun tiasa make stiker na Animoji

‚ÄĘ Dina mangsa keur nelepon video, Anjeun tiasa make kam√©ra anjeun dina dua cara

  • Anjeun tiasa ningalikeun √©ta ramo Anjeun ku mak√© kam√©ra hareup PC atanapi
  • Anjeun tiasa make deui kam√©ra pikeun hayu babaturan anjeun tingali naon nu ningali

‚ÄĘ Pikeun meunang di kabaran ku leuwih anjeun dipikacinta gancang, anjeun bisa nyieun daptar Anjeun tina Paporit.

‚ÄĘ Anjeun tiasa ngarasakeun raray sareng ku boh Wi-Fi atawa sambungan data Anjeun

‚ÄĘ Anjeun tiasa make aplikasi ieu dina basa b√©da gumantung kana karesep anjeun

Kuring miharep éta artikel geus kaeusi sagala rinci anjeun kedah nganggo facetime on PC Anjeun. Mun anjeun mibanda patalékan, ulah nyebut dina kotak komentar. I will answer your question and resolve your queries.

Mangga ogé Kawas

Ngeunaan Author nu: FACETIME2019

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *