Ngundeur FACETIME for Mac

Raray sareng mangrupa aplikasi endah dijieun ku Apple Nyarita. produk telepon vidéo ieu ridiculously dijieun gampang neangan disambungkeun jeung batur ku nyieun video atawa audio nelepon. luar biasa aplikasi raray sareng ieu dilebetkeun sareng sadaya alat ngarojong ios sarta ogé dina komputer Macintosh jeung Mac OS X 10.6.6 sarta engké.

  • facetime pikeun Mac bébas download
  • aplikasi facetime pikeun Mac
  • facetime bébas pikeun Mac
  • download facetime pikeun Mac bébas
  • facetime pikeun Mac OS x
  • facetime bébas download pikeun Mac
  • bébas facetime download pikeun Mac

aplikasi ieu mimitina dikembangkeun pikeun iPhone 4 pamaké tapi ayeuna alatan popularitas gancang na, janten ciri diwangun-di di sadaya alat Apple kaasup iPhones, iPad, Mac, sarta iPod touch. Komunikasi mangrupa bagian integral hirup kiwari sarta ayeuna anjeun merenah bisa migunakeun raray sareng dina Mac anjeun pikeun tetep di kabaran ku bisnis Anjeun jeung kahirupan pribadi.

facetime pikeun gambar Mac

Dina Mac Anjeun, Anjeun ngan perlu sambungan internét anjeun atanapi data sélular lajeng anjeun bisa kalayan gampang ngobrol kontak Anjeun sareng ngan hiji klik. aplikasi kalapa ieu raray sareng parantos hasil nu mungkin ngobrol jeung kulawarga atawa babaturan bari anjeun dina lalampahan hiji, bisa dihubungan jeung karyawan Anjeun, tiasa masihan presentasi, ngobrol klien anjeun sarta daftar mana on.

Ieu téh mangrupa pamungkas, kereatip, atra, intuitif jeung cara merenah pikeun ngalakukeun video atawa audio nelepon na tetep dikaitkeun jeung kontak dina dunya alat Apple. artikel ieu bakal ngaktipkeun anjeun ngartos fitur diundeur dasar, pamakéan sarta komponén séjén waktu raray pikeun Mac Anjeun.

Ngundeur raray Waktu keur Mac OS:

Pikeun maké raray sareng dina Mac Anjeun, éta ngan hitungan sababaraha clicks. Raray sareng mangrupa aplikasi inbuilt di Mac Anjeun. Kabéh versi panganyarna tina Mac geus geus tos dipasang raray sareng.

Kabéh geus maneh mun geus cukup ditambahkeun angka iPhone anjeun sarta Apple ID email na bisa ngarasakeun salah sahiji alat telepon vidéo kualitas luhur paling on Mac Anjeun. Anjeun tiasa sacara gampil nambahkeun kontak tina pamaké séjén migunakeun alat Apple kaasup Mac, iPhones, iPad, iPod, jsb. Anjeun tiasa make email Apple Id anjeun sakumaha panelepon ID anjeun ngahubungan pamaké séjén di dunya Apple.

asup gambar facetime

 

Bisi anjeun teu boga di-ngawangun raray waktos aplikasi dina Mac Anjeun, Anjeun saukur tiasa ngundeur éta ku ngadatangan Mac App Store. Pikeun ngagunakeun Store Mac App, Anjeun kudu boga sahanteuna Mac OS X 10.6 atawa saluhureuna. Anjeun boh bisa meunangkeun Mac App Store di desktop Anjeun atawa anjeun bisa manggihan eta di pre-dipasang App Store.

Léngkah Pikeun Pasang toko raray sareng Ku Mac Apple:

  • Pendakan waktos nyanghareupan app ku tulisan waktu raray dina palang teang tina dina-ngawangun toko Mac Apple atawa langsung klik IEUH.

download facetime pikeun gambar Mac

  • Klik tombol Toko ku kituna anjeun bisa mésér aplikasi raray Waktu keur Mac Anjeun.
  • Lebetkeun ID Apple anjeun purchasing software ieu
  • Biaya masang aplikasi raray Tabuh sakadar keur $0.99

Kadé ngartos, yén Time raray anjeun bakal masang ti Mac App Store pérsi heubeul. Versi panganyarna tina raray Tabuh sadia dina Mac OS X 10.6 atawa saluhureuna. Disarankeun pikeun ngundeur raray sareng ngan lamun keur maké pérsi heubeul tina Mac.

Sakali geus dipasang atawa meunang software raray sareng dina Mac Anjeun, anjeun bisa nyieun pidio taya atawa nelepon audio ka sadaya rakyat séjén migunakeun alat Apple.

Komponén signifikan pikeun raray sareng dina Mac:

  • Boh maneh kudu boga Mac jeung Mac OS atawa anjeun gaduh Mac OS X 10.6 atawa saluhureuna.
  • Sakabeh kontak nu Anjeun hoyong pake pikeun video atawa audio nelepon kudu boga Apple I Alat atawa maranéhna kudu ngagunakeun Mac.
  • Lucuna, Anjeun ogé bisa ngarasakeun raray sareng audio dina Mac anjeun jeung pamaké maké Apple Watch.
  • Pastikeun boga sambungan internét ditangtoskeun jeung gancang ku kituna anjeun bisa ngarasakeun kualitas pinuh video atawa audio nelepon tanpa interruptions.

facetime on gambar Mac

 

  • Anjeun kudu nyieun ID Apple anjeun pikeun mimitian nganggo aplikasi ieu.

Kumaha nyetél FaceTime on Mac:

Anjeun kudu nuturkeun sakabéh hambalan handap pikeun ngamimitian nyambungkeun ngaliwatan raray sareng kalawan pamaké séjén.

  • firstly, ngajalankeun software raray sareng anjeun dina Mac Anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara boh ngagunakeun software pre-dipasang dina Mac atanapi ku cara masang raray sareng ti Mac App Store

nyetél facetime pikeun gambar Mac

  • Lebetkeun ayeuna anjeun Apple ID jeung lamun teu boga ID anjeun, Anjeun tiasa nyiptakeun hiji.
  • Ngabéréskeun carana ngabuktoskeun proses
  • Anjeun tiasa pariksa informasi anjeun ku boh lalaki link on Anjeun Alamat email atawa anjeun bisa meunang verifikasi a kode on Anjeun nomer telepon.
  • Sanggeus prosés verifikasi, Anjeun kedah nambahkeun nomer telepon jeung Gajah Mungkur email kontak sejenna pikeun ngamimitian nyieun panggero kahiji anjeun raray sareng.
  • software bakal menta leuwih sering dipake tinimbang anjeun pikeun nyieun telepon audio atanapi video. Anjeun tiasa milih naon rék neangan disambungkeun jeung pamaké séjén.
  • Nunda informasi tina pamaké séjén kaasup alamat e-mail, Ngaran atawa telepon angka. Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta ku cara nuliskeun informasi ieu dina bar teang.
  • sarta pamungkas, ngetok telepon atawa kaméra pikeun nelepon kualitas jeung aplikasi unparalleled tina raray sareng.

Raray sareng Bewara & Fitur Dina Mac:

  • Lamun hayang meunang nyambung ka pamaké séjén Apple atawa lamun lalaki keur nelepon teu nyungsi kaluar I Phone anjeun atanapi I Pad, mangka anjeun bisa gancang make Mac anjeun hadir keur nélépon.
  • Sumawona, lamun aya di tengah panggero Anjeun tur hoyong ngarobah setelan sagala mangka anjeun mindahkeun mouse Anjeun teras klik salah sahiji pilihan
      • Anjeun tiasa Ngajempékeun mic atawa unmute eta
      • Anjeun tiasa ngaktipkeun video sareng mareuman gumantung karesep anjeun
      • Anjeun tiasa ngatur ukuran layarna Anjeun nonton gambar jelas
      • Anjeun tiasa ngeureunkeun sauran Anjeun iraha rék
  • Jaga-jaga, rék ngarobah naon baé setting tina raray sareng dina Mac Anjeun, Anjeun merenah tiasa ngalakukeun ieu ku akang menu Apple lajeng buka preferensi Sistim lajeng buka bewara. Hiji jandela bakal meunang buka kawas dihandap:

Setélan iber dina raray sareng:

  • Anjeun tiasa sacara gampil Ngahurungkeun atawa mareuman fitur wae nu resep. Anjeun tiasa ngarobah sora bewara, ikon aplikasi, apdet iber jeung leuwih
  • fitur séjén matak aya, anjeun bisa nyieun grup nyaéta panggero ngaliwatan nelepon audio atanapi video grup waktos raray. Nepi ka 32 kontak bisa dipaké pikeun nelepon group. Ieu pohara mantuan pikeun pagawé, organisasi, tur merek. Ieu AIDS aranjeunna pikeun nyambungkeun pagawé sarta klien ti sakuliah dunya kalawan ngan hiji klik.

artikel di dieu geus wincikan informasi keur nyetél tur migunakeun waktu nyanghareupan on Mac. Kuring miharep artikel nu geus informatif pikeun anjeun sarta anjeun ngagaduhan data mangpaat tina sapotong ieu. Mun anjeun mibanda patalékan, do share it in the comment box below and share with your friends and family.

Mangga ogé Kawas

Ngeunaan Author nu: FACETIME2019

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *