FACETIME Pikeun iPad

Kumaha ngagunakeun facetime on iPad – download facetime pikeun iPad facetime on iPad teu bisa dipake

Apple geus salawasna dibawa dina pangalusna pikeun konsumén na. Cai mibanda terus tekenan pikeun ngjalankeun pamadegan aktip atanapi software anu bisa mawa kabagjaan tur genah ka konsumén na. Dampak média sosial geus enormously amplified.

  • ngundeur facetime pikeun ipad
  • facetime download pikeun ipad
  • facetime keur apel ipad
  • facetime pikeun android mun iPad
  • aplikasi facetime pikeun ipad download

Jalma di unggal umur hayang cicing dimaksudkeun saling. Pikeun tujuan ieu, Apple husus dirancang hiji aplikasi videotelephony fabulous weruh salaku FaceTime pikeun konsumén na.

aplikasi ieu éksklusif dirancang pikeun sakabéh pamaké Apple maké iPhone, Mac, iPod, jeung iPad. Diantara sadaya alat sejen tina Apple, jalma cinta ngagunakeun iPad. layar na lega jeung hasil kualitas alus ngawenangkeun konsumén ngarasakeun fitur sarta aplikasi estu sakumaha dibandingkeun alat sejen.

facetime gambar ipad

 

Anjeun tiasa make FaceTime on iPad mun gaduh tempoan lega tina télépon pidio Anjeun. artikel ieu bakal ngabejaan anjeun-jero significance dina, diundeur, parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake, pamakéan, sarta fitur tina raray Waktu keur iPad.

FaceTime mangrupa video endah tur aplikasi audio nélépon nu asalna dijieun pikeun iPhone4, Tapi paménta luhur dipaksa Apple sangkan eta sadia pikeun pamaké iPad ogé. iPad nawarkeun maneh rupa fitur tapi salah sahiji fitur nu pikaresepeun téh yén anjeun bisa kalayan gampang nempatkeun video atawa audio nelepon ngaliwatan FaceTime.

Anjeun tiasa make raray Waktu keur meunang interconnected kalawan pamaké séjén nu boga iPad jeung Mac OS 10.6.6 atanapi versi engké. Anjeun ngan kudu manggihan jalma anu ngaliwatan Apple Id na. Video na audio nelepon ngaliwatan FaceTime nu leres haratis. Anjeun tiasa make sambungan internét anjeun atanapi data sélular ngamimitian nempatkeun nelepon.

FaceTime on iPad:

FaceTime aplikasi sabenerna rencanana pikeun ios pamaké kaasup iPhone, iPads, iPods, jeung Mac. aplikasi ieu ngidinan Anjeun pikeun cicing di kabaran lamun keur jauh ti kulawarga anjeun, babaturan, bisnis, jeung karyawan.

gambar facetime ipad

Lamun Anjeun keur pilari maké aplikasi videotelephony kasohor ieu dina iPad Anjeun, lajeng ulah salempang anjeun teu kudu ngalakukeun nanaon. Apple geus dipasang dina FaceTime aplikasi dina iPads Anjeun.

Anjeun ngan perlu ID Apple Anjeun pikeun ngaktipkeun pre-dipasang FaceTime aplikasi ieu dina iPads Anjeun. Ieu kudu jadi istiméwa pikeun anjeun uninga yen sakali anjeun boga iPad Anjeun, anjeun siap ngadamel video atawa audio nelepon kualitas luhur ngaliwatan FaceTime tanpa hassles atanapi proses panjang diundeur.

Kalayan bantuan FaceTime on iPads, anjeun bisa kalayan gampang ngalakukeun atawa nampa video taya na nelepon audio. Salaku aplikasi ieu téh pikeun ios pamaké wungkul, sangkan anjeun ngan tiasa ngalakukeun nelepon video atawa telepon kana pamadegan pamaké anu keur maké iPhone, Mac, iPod, jeung alat iPad. Anjeun tiasa langsung nempatkeun hiji panggero pikeun pamaké iPad ku ngagunakeun id email maranéhanana yén ilaharna disadiakeun dina daptar kontak.

FaceTime on iPad

Guide pamungkas pikeun Mimitian FaceTime on iPad:

iPad 2 atanapi engké boga hiji kaméra di-diwangun yén facilitates anjeun ngalaksanakeun nyaéta panggero video ngaliwatan FaceTime. aplikasi interaktif ieu ngidinan Anjeun ngobrol leuwih anjeun dipikacinta nalika anjeun dina jauh ti aranjeunna.

facetime pikeun gambar iPad

Raray sareng ngaliwatan iPad nawarkeun maneh kabeh fitur nonjol tapi teu bisa nyaluyukeun polume na ti aplikasi sarta ogé henteu tiasa ngalakukeun rekaman tina nelepon video Anjeun. tapi tetep, eta nawarkeun sagala fitur mangpaat séjénna anu nyieun kalapa ngagunakeun.

Hurungkeun Feature raray sareng dina I Pad anjeun:

Hal pangpentingna anu, saméméh ngagunakeun raray sareng dina iPads Anjeun, pastikeun yén Anjeun tos ngahurungkeun pre-dipasang fitur Buka Time, Anjeun bisa ngalakukeun ieu ku:

  • Buka menu setelan nu sadia dina Imah Page of iPad Anjeun.
  • Satuluyna, klik fitur Buka Time ngahurungkeun deui ngaktipkeun.

ngaktipkeun waktos gambar raray iPad

 

  • Anjeun oge bisa turutan pros√©s sarua lamun r√©k ngahurungkeun samentara kaluar fitur ti iPad Anjeun.

Dina menu setelan ti iPad Anjeun, Anjeun ogé bisa milih daptar sakabeh kontak nu anjeun hoyong meunang ditumbukeun ngaliwatan FaceTime. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara milih alamat e-mail maranéhanana jeung rekening telepon.

Paké raray sareng Telepon Dina iPad:

Anjeun ngan bisa nempatkeun nelepon ngaliwatan FaceTime anjeun pikeun pamaké séjén Apple alat. Ieu ngandung harti bisa neangan interlinked ngaliwatan raray sareng kalawan pamaké séjén anu maké

  • iPad 2 atanapi engk√©, atawa
  • Mac ngajalankeun OS X 10.6.6 atawa
  • iPhone4 atanapi engk√© atawa
  • Kaopat generasi iPod touch atanapi engk√©

Saencan nelepon salah sahiji pamaké alat Apple, pastikeun yén anjeun geus ditambahkeun anjeunna ka kontak iPad. Nempatkeun hiji video atawa panggero audio ngaliwatan iPad anjeun awfully gampang. Anjeun ngan kudu nuturkeun sababaraha léngkah kaasup.

Klik dina ikon raray sareng:

Salaku dibahas saméméhna, Raray sareng mangrupakeun fitur pre-dipasang dina iPads Anjeun. Anjeun tiasa sacara gampil neangan ikon na dina layar utama ngeunaan iPads Anjeun. Lamun anjeun bakal klik dina ikon raray sareng, eta bakal nanya ka masihan data diperlukeun.

waktos ikon gambar raray

Anjeun nu sakuduna dituju ngasupkeun id e-mail jeung nomer telepon sareng saha rék ngamimitian paguneman. Sanggeus ngahontal kontak nu required, Anjeun ngan kudu klik tombol salajengna.

Nomeran dibutuhkeun Kontak Anjeun:

Dina layar utama aplikasi FaceTime Anjeun, anjeun bakal manggihan daptar kontak nu bakal muncul dina sisi katuhu layar Anjeun. Lamun anjeun bakal manggihan rekening of a pamaké nu rék ngahubungan, ngan klik ngaran kasebut nya.

Nomeran anjeun dibutuhkeun Kontak gambar

Ku ngaklik on ngaranna, anjeun bisa meunang sagala informasi penting pamaké nu. daftar nembongkeun jumlah imah na, nomer hapé, alamat surélék tur pilihan séjén kawas kontak dibagikeun, nambahkeun mun paporit na meungpeuk panelepon ieu.

Kontak informasi Panel

Teundeun video atawa panggero audio jeung kontak nu dipilih:

Sakali anjeun bakal ngahontal kana informasi anu pamaké husus, Anjeun ngan kudu nyimpen na atawa jumlah nya atanapi email- alamat. Anjeun ngan kedah nyimpen informasi nu antar-dikaitkeun jeung raray sareng.

Saatos sinkronisasi tina data required, Anjeun ngan kudu klik tombol tina video atawa panggero audio. Tur bisa ngarasakeun salah sahiji video paling dipikacinta jasa tina dunya nelepon.

Mangkana hereby informasi nu mantuan Anjeun pikeun ngamimitian tur nyieun FaceTime on iPad nu mangrupa tugas gampang pikeun ngalakukeun on sorangan. Kuring miharep ka rinci mantuan Anjeun pikeun nyambung ku anjeung ka babaturan jeung kulawarga. Do share with your friends and families so that they can also know the use of Face Time on iPad.

Mangga ogé Kawas

Ngeunaan Author nu: FACETIME2019

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *