Ngundeur FaceTime pikeun Windows

Download facetime pikeun jandéla PC na Laptop 32bit Р64saeutik

Hello Facetime addicted! Mun anjeun anu kipas badag tina aplikasi facetime na geus maké on iPhone anjeun sarta MacBook mangka anjeun ogé bisa manggihan aplikasi ieu dina jandela pc Anjeun.

  • Facetime pikeun jand√©la 10
  • Facetime pikeun pc jand√©la 10
  • Facetime pikeun jand√©la 8
  • Facetime pikeun jand√©la 7
  • Facetime pikeun jand√©la laptop
  • ngundeur Facetime pikeun jand√©la

Kumaha bae nu peryogi nuturkeun sababaraha trik keur ngundeur tur masang Facetime on pc Jandela Anjeun.

Sangkan artikel ieu nyadiakeun sagala informasi diperlukeun anu baris ngajarkeun kumaha anjeun tiasa ngundeur tur masang facetime on platform Non-ios kayaning Windows 7, 8 sarta Jandela 10.

FaceTime mangrupakeun salah sahiji pang menonjol video na nélépon audio aplikasi Apple. Di tempo anu kalangkung, jalma dipaké pikeun neangan disambungkeun saling kalayan bantuan telepon tradisional atawa héndsét tapi FaceTime geus tremendously robah trend ieu. Ayeuna urang merenah tiasa ngalakukeun Telepon, pesen na nelepon malah video kalayan bantuan aplikasi Facetime ieu.

Hal ieu ngamungkinkeun telepon anjeun meunang nyambung ka batur via jaringan sélulér atawa sambungan Wi-Fi. Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun nelepon video taya ka para sahabat, kulawarga jeung bisnis kontak sareng iPod dirojong, iPhone, iPad, Mac atawa Windows via videotelephony online.

facetime pikeun gambar jandéla PC

aplikasi ieu amazingly turun ka jarak diantara urang jeung nyieun pisan gampang pikeun tetep di kabaran ku nyawa pribadi tur profésional Anjeun.

dina ngamimitian, Apple dimekarkeun aplikasi pikeun ios sarta Mac Alat OS sarta engké dina, alatan popularitasnya, éta kiwari aya keur jandéla ogé.

Tapi mun boga aplikasi ieu dina jandela anjeun nu peryogi instalasi pihak-katilu. Dina artikel ieu, kami bakal babagi anu instalasi stepwise tina aplikasi ieu bisa garapan dina jandéla.

Mun hayang nyaho ngeunaan eta salajengna, mangga nuluykeun maca artikel urang. Urang ogé bakal babagi sababaraha data informatif jeung metot ngeunaan aplikasi ieu.

Nepi ka tungtun taun artikel ieu, Anjeun bakal tiasa ngarasakeun aplikasi favorit anjeun Facetime on jandéla Anjeun

Aplikasi pikeun Windows:

FaceTime ieu jadi salah sahiji video nelepon aktip coolest on teleponi video online sarta geus maréntah kaluar kabeh pesaing buta séjén kawas Google duo, Skype, WhatsApp, IMO, Bingo jeung daftar. aplikasi nu diyakinkeun dinya sia nyadiakeun kualitasna alus sarta hasil visual jeung audio konsisten.

fitur séjén kalapa tina aplikasi ieu téh mibanda panganteur ramah-pamaké. Batur wares lemes dina software pasar anu bisa nyadiakeun rubakpita anu.

pausahaan pihak-katilu dileupaskeun software sangkan mungkin for everyone masang aplikasi resmi Apple dina Windows 7 atanapi engké. ayeuna, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun anjeun FaceTime tina jandéla ka iPhone, jandéla ka iPad, jandéla ka Mac & jandéla ka jandéla.

Sadaya nu kudu mangrupakeun sambungan internét konsisten tur aplikasi nu sagemblengna bebas biaya ngagunakeun dina jandéla.

Fitur FaceTime:

FaceTime aplikasi anu punjul ka sadaya software videotelephony sejenna sakumaha ditétélakeun di luhur. Gambar téh teuing seukeut tur visuals harti luhur téh mangrupa jampe keur ngagantikeun kabéh pilihan séjén disadiakeun dina pasar online.

Sababaraha Fitur coolest of FaceTime

  • FHD- Pinuh Harti tinggi visual ngarupakeun kompon√©n konci aplikasi nu.
  • Friendly pamak√©-panganteur ngajadikeun eta leuwih interaktif pikeun pamak√©
  • Pamak√©an anu hartosna euweuh watesna Anjeun bisa nyambung mana jeung iraha.
  • Gampang pikeun ngatur daptar kontak Anjeun
  • daftar favorit kontak Anjeun mantuan Anjeun ngahontal di saukur klik tunggal
  • B√©bas tina biaya n√©l√©pon t√©h titik tambah sejen tina tinggal nyambung.
  • Grup video n√©l√©pon nyandak disambungkeun sababaraha pamak√© dina waktos anu sareng.
  • Texting oge mungkin kalawan aplikasi dina.
  • Spammers sarta pamak√© penting bisa disumputkeun atawa diblokir tina daptar nu.
  • Pamak√© bisa nyambungkeun alat b√©da kawas PC, Windows, iPhone, iPad, iPod, Mac.

Sarat pikeun FaceTime:

Di handap ieu mangrupakeun atraksi misalna hiji y√©n kami yakin y√©n pembaca urang bakal cinta ngalaman aplikasi nu. √Čta pati ngarti sarat dasar sam√©m√©h masang hiji aplikasi FaceTime pikeun jand√©la. Sarat dasar ngawengku

  • V√©rsi jand√©la Anjeun kedah sahenteuna XP. Pikeun pangalaman had√©, kami bakal nyarankeun y√©n anjeun kudu boga jand√©la & atanapi versi engk√©.
  • The speed CPU kudu leuwih luhur ti 1GHz.
  • The Ram kudu minimum 2 GB atanapi di luhur.
  • Teu kudu nu dirojong diwangun-di kam√©ra pikeun video n√©l√©pon atawa nu sejenna neangan kam√©ra dirojong portabel pikeun tujuan ieu.
  • keur n√©l√©pon audio, Anjeun kudu boga mikropon. Privasi prihatin pamak√© kedah nganggo headphone kalawan diwangun-di microphones.
  • Nu pang pentingna nyaeta mun boga santun konektipitas intern√©t.

Salaku disebutkeun tadi nu FaceTime mangrupa aplikasi resmi Apple sarta pamekar can dileupaskeun Vérsi wae keur jandéla wungkul.

Sangkan anjeun ngan bisa meunang aplikasi ieu ti ramatloka resmi dina format APK dipaké pikeun sakabéh alat ios sarta Mac. Untungna pikeun Windows, urang gaduh sababaraha program sadia online masang eta ngaliwatan program pihak-katilu.

Hayu urang babagi kalawan pembaca urang dieu step by prosedur diundeur hambalan dieu:

emulators Android geus dikaluarkeun ku pamekar ti pihak katilu masang format béda. aplikasi ieu software ngidinan Anjeun pikeun ngajalankeun file format APK tina FaceTime on jandéla Anjeun. Lamun ieu geus dipasang dina sistem Anjeun, ngan nuturkeun prosedur. Keur newbies, mangga undeur BLUESTACKS ti link dibikeun:

www.bluestacks.com

Ieu kaca ngarep www.bluestacks.com

Prosedur na software anu sagemblengna légal sangkan diuk deui bersantai.

  • Ukuran file is ageung tina approx. 469MB sarta eta bakal butuh sababaraha lami meunang diundeur.
  • Saatos eta diundeur, install deui sarta sakaligus eta geus rengse, balikan deui jand√©la Anjeun.

facetime pikeun jandéla gambar

  • aplikasi muka bluestacks ti m√©nu awal. Bakal butuh waktu pikeun initiate lingkungan jeung singkronisasi standar mimiti aktip dina disadiakeun ku program √©ta. Ku kituna ulah ngaganggu pros√©s awal.
  • Sakali program dimimitian, buka menu jeung klik aplikasi toko muter.
  • dina toko muter, manggih FaceTime dina pilihan pilarian.
  • Ngundeur aplikasi nu teras klik dina "lalumpatan"Pikeun langsung install aplikasi nu. Anjeun oge tiasa simpen ngundeur file lamun hayang masang eta engk√©.
  • Nalika anjeun siap install aplikasi nu on sistem Anjeun tur turutan parentah.
  • Salila pros√©s instalasi, Anjeun bisa jadi dipenta pikeun hak administrator atawa sandi administrator atawa cindekna. Mangga ngetik sandi nu diperlukeun atawa informasi inquired.
  • tungtungna, FaceTime geus siap ngagunakeun on Anjeun jand√©la.
  • nyiptakeun pamak√© anjeun sorangan Id sareng kecap akses Anjeun tur sami bakal dipak√© iraha wae nu hoyong login.

FaceTime Interface:

Lamun anjeun bakal ngajalankeun aplikasi pikeun kahiji kalina, Anjeun bakal ditanya ngasupkeun id pamaké sarta sandi. Anjeun geus dijieun ID sorangan unik pamaké sarta sandi, eta bakal diperlukeun didieu jang meberkeun ngajalankeun program. Sakali proses ID kreasi unik awal geus rengse, antarbeungeut utama bakal ditampilkeun.

Sakabeh kontak ditambahkeun, disumputkeun atawa diblokir nu dikawasa ti panganteur utama. Buka preferensi disetel ka ngaropea salaku per sasuai ka nu Anjeun. kawas iphone, iPad, iPod & Mac, Anjeun ogé bisa maénkeun setelan tampilan. Di dieu anjeun teu kudu muterkeun layar thou tapi anjeun bisa nyieun sawatara parobahan jeung pilihan sadia.

Upami Anjeun keur make FaceTime pikeun kahiji kalinya jeung hayang nyaho ngeunaan eta leuwih, Anjeun ogé bisa didatangan ramatloka rojongan maranéhanana pikeun sababaraha émbaran lengkep. link dirumuskeun dihandap:

https://support.apple.com/guide/FaceTime/welcome/mac

kacindekan

Globalisasi geus mantuan jalma di sakuliah dunya pikeun leuwih mindeng teuing na advancements. FaceTime henteu ngeunaan lawan hiji bir atawa bodo tur ngabagikeunana hirup ku anjeung ka babaturan sareng kulawarga wungkul.

Geus massively mantuan pasar internasional tetep disambungkeun saling.

Apple anu terus ngaleupaskeun versi anyar tina FaceTime pikeun hasil hadé sarta hususna catering syarat pamaké.

Mangga ogé Kawas

Ngeunaan Author nu: FACETIME2019

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *