POLITIKA E PRIVATËSISË

Politika e privatësisë

Në qoftë se keni nevojë për ndonjë më shumë informacion ose keni ndonjë pyetje rreth privacy policy tonë, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni me email jmthakor3@gmail.com

në https://downloadfacetime.com/ kemi parasysh intimitetin e vizitorëve tanë të jenë jashtëzakonisht të rëndësishme. Privacy policy Ky dokument përshkruan në detaje llojet e informacionit personal është mbledhur dhe regjistruar nga https://downloadfacetime.com/ dhe se si ne e përdorin atë.

log Files
Ashtu si shumë vende të tjera Web, https://bën downloadfacetime.com/ përdorimin e dosjeve log. Këto fotografi vetëm shkrimet vizitorëve në faqen e internetit - zakonisht një procedurë standarde për hosting kompanive dhe një pjesë e analytics shërbimet e hosting s.

Informacioni brenda fotografi log përfshin protokoll internetit (IP) Adresat, llojin e shfletuesit, Ofruesi i shërbimit të Internetit (ISP), datë / kohë pullë, duke iu referuar / faqeve dalëse, dhe ndoshta numri i klikimeve.

Ky informacion është përdorur për të analizuar trendet, administruar faqen e internetit, të ndjekur lëvizjen e përdoruesit përreth vendit, dhe mbledhin informata demografike. IP addresses and other such information are not linked to any information that is personally identifiable.

Cookies dhe Beacons Web
https://Përdorimet downloadfacetime.com/ cookies për të ruajtur informacion në lidhje me preferencat e vizitorëve, në informacionin rekord user-specifike mbi të cilat faqet site vizitor accesses ose vizitave, dhe të personalizoni ose rregulloje tonë përmbajtjen web faqe të bazuar mbi vizituesve dhe llojin e shfletuesit ose informata të tjera që vizitori i dërgon përmes shfletuesit të tyre.

 

Dart Cookie DoubleClick

→ Google, si një palë e tretë shitësi, përdor cookies për të shërbyer reklama në https://downloadfacetime.com/.

përdorimi i turrje cookie → Google mundëson atë që të shërbejë reklama për vizitorët e faqes tonë bazuar në vizitën e tyre në https://downloadfacetime.com/ and other sites on the Internet.

→ Users may opt out of the use of the DART cookie by visiting the Google ad and content network privacy policy at the following URL – http://www.google.com/privacy_ads.html

Our Advertising Partners

Disa nga partnerët tanë reklamave mund të përdorin cookie-t dhe web beacons në faqen tonë. Partnerët tanë janë reklamat .......

 

  • Google

Ndërsa secili prej këtyre partnerëve të reklamave ka vet politikën e tyre të privatësisë për faqen e tyre, një burim i përditësuar dhe hyperlinked është ruajtur këtu:
Ju mund të konsultohet Ky listim për të gjetur Politika e privatësisë për secilin nga partnerët e reklamave të https://downloadfacetime.com/.

Këto servers ad palë të treta apo rrjetet ad përdorimin e teknologjisë në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhje që shfaqen në https://downloadfacetime.com/ dhe të cilat janë dërguar direkt në shfletuesin tënd.

Ata marrin automatikisht IP adresa juaj kur kjo ndodh. teknologjive të tjera (të tilla si cookies, JavaScript, ose Web Beacons) mund gjithashtu të përdoret nga rrjetet ad palës së tretë faqen tonë për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe / ose të personalizosh të përmbajtjes reklamat që ju shihni në faqen e internetit.

https://downloadfacetime.com/ nuk ka qasje në ose kontroll mbi këto që përdoren cookies nga palë të treta reklamuesit.

Palës së Tretë Politikat e privatësisë

Ju duhet të konsultoheni me politikat përkatëse të këtyre private servers ad palë të treta për informacion më të detajuar mbi praktikat e tyre si dhe për udhëzime se si të priren nga përdorimi i disa praktikave. https://Politika downloadfacetime.com/'s privacy nuk zbatohet për, dhe ne nuk mund të kontrollojë aktivitetet e, such other advertisers or web sites.

Nëse ju dëshironi për të cookie-t me aftësi të kufizuara, ju mund ta bëni këtë nëpërmjet shfletuesit tuaj individuale options. More detailed information about cookie management with specific web browsers can be found at the browsers’ respective websites.

Informacion për fëmijë
Ne besojmë se është e rëndësishme për të siguruar mbrojtje shtesë për fëmijët në internet. Ne i inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët të kalojnë kohë në internet me fëmijët e tyre për të vëzhguar, të marrë pjesë në dhe / ose monitoruar dhe drejtojë veprimtarinë e tyre në internet.

https://downloadfacetime.com/ nuk ka vetëdije të mbledhë asnjë informacion personalisht të identifikueshme nga fëmijët nën moshën 13.

Nëse një prind ose kujdestar beson se https://downloadfacetime.com/ ka në regjistrin e saj informacionin personalisht të identifikueshme-të një fëmijë nën moshën 13, ju lutemi na kontaktoni menjëherë (duke përdorur kontaktin në paragrafin e parë) dhe ne do të përdorim përpjekjet tona më të mira për të menjëherë të hequr informata të tilla nga të dhënat tona.

Online Privacy Policy Vetëm
Kjo politikë privacy vlen vetëm për aktivitetet tona online dhe është i vlefshëm për vizitorët në faqen tonë të internetit dhe në lidhje me informacionin e përbashkët dhe / ose të mbledhur atje,. Kjo politikë nuk aplikohet për çdo informacion të mbledhur offline ose nëpërmjet kanaleve të tjera se këtë website.

pëlqim
Duke përdorur faqen tonë të internetit, Nëpërmjet kësaj ju pëlqimin për politikën tonë të privatësisë dhe të bien dakord për kushtet e saj.