DOWNLOAD FaceTime PĂ«r PC

Përshëndetje FaceTime Lover! A jeni të hutuar për mënyrën se si ju mund ta instaloni FaceTime në pc tuaj Window si FaceTime për dritare 7, FaceTime për dritare 8 apo edhe në qoftë se ju doni të shkarkoni dhe instaloni FaceTime në dritaren tuaj 10 sistemit operativ pastaj ndiqni këtë artikull?

 • shkarko FaceTime pĂ«r pc
 • FaceTime pĂ«r Windows PC 10
 • FaceTime pĂ«r dritare 7 kompjuter portativ
 • FaceTime pĂ«r Windows PC 10
 • mund tĂ« FaceTime nĂ« njĂ« kompjuter
 • Bluestacks FaceTime
 • FaceTime pĂ«r pc shkarkim
 • mund tĂ« FaceTime nĂ« njĂ« kompjuter

Këtu në këtë artikull, Unë kam dhënë disa këshilla të thjeshta dhe truket që do t'ju lejojë të përdorni të preferuar app FaceTime tuaj veprave në platformën e dritare.

Nëse jeni duke përdorur laptop dritare dhe duan të download FaceTime për dritare 7 kompjuter portativ atëherë secili dhe çdo gjë e mbuluar në këtë artikull vetëm ndjek proces i thjeshtë që është dhënë më poshtë.

FaceTime nga Apple Inc. është një nga më interaktive, e dobishme dhe të fundit software videotelephony që ka ndikuar në të gjithë botën. Në këtë epokë digjitale, çdo person do të qëndrojnë të lidhur shoqërore me të tjerët.

Me ndihmën e kohës Face, ju Interesante mund të bëni dy video dhe audio thirrje për të mbetet interaktive me vendbanimin tuaj. Me kalimin e kohës, përdorimi i aplikacionit FaceTime është rritur të jashtëzakonshme në mesin e përdoruesve të Apple pajisjet.

FaceTime forPC image

Kjo app është konkurruese nga të tjerët si ajo lejon kryerjen më me cilësi të lartë video dhe audio thirrje. Sipas hulumtimit, shumica e njerëzve që kanë pajisje të Apple, duke përfshirë iPad, iPhone, mushama, dhe iPod janë duke përdorur FaceTime për të qëndruar në kontakt me botën e tyre personale dhe të korporatave.

fillimisht, Face Koha është projektuar ekskluzivisht për pajisje të Apple. Por për shkak të performancës së saj efikase dhe kërkesës, Tani ju mund të shkarkoni FaceTime për PC. A nuk është kjo interesante? Metoda e komunikimit ka ndryshuar plotësisht tani.

Njerëzit preferojnë të bëjnë më shumë video dhe audio thirrje në vend se e-mail ose mail. Me ndihmën e këtij app zgjuar e Kohës Fact, ju lehtë mund të bisedoni ose të shihni dikë ulur kudo nëpër botë.

Në disa vende si SHBA dhe Britania e Madhe, shumica e njerëzve janë duke përdorur pajisje të Apple që e bën të dobishme për ata që të mbeten të lidhur me përdorues të tjerë pajisje të Apple.

Por në disa vende, konsumatorët preferojnë të përdorin PC për aktivitetet e tyre të përditshme dixhitale. Pra, për të sjellë lehtësi për përdoruesit të tilla, Ky artikull do të udhëzojë se si të përdorin në mënyrë efikase aplikacionin iOS në kompjuterat personale. Kjo ju mundëson të lidheni me njerëz të tjerë të cilët janë duke përdorur pajisje të ndryshme Apple.

Kështu që të mbajë lexuar këtë artikull në qoftë se ju doni të shkarkoni, instaluar dhe të drejtuar app papranueshëm e kohës Fact në kompjuterat tuaj personale.

Shkarko dhe instalo FaceTime app për PC:

në mënyrë tipike, Apple ka një app ndërtuar në të FaceTime mbi të gjitha pajisjet, duke përfshirë iPhone, iPods, iPads, dhe Mac. Por ju nuk mund të merrni këtë opsion në PC tuaj. Për këtë qëllim, ju duhet të instaloni Face kohërave, duke përdorur një emulator. Ky proces shkarkimit përfshin hapat e mëposhtëm:

 • sĂ« pari, ju duhet tĂ« shkarkoni iPadain emulator. Ju mund tĂ« keni atĂ« duke pĂ«rdorur lidhjen e dhĂ«nĂ«: ipadian.net

iPadian image

 • Pas shkarkimit emulator iPadian, hapur fotografi e saj dhe instalim ajo nĂ« pĂ«rputhje me kĂ«rkesat dhe udhĂ«zimet e dhĂ«na.
 • atĂ«herĂ«, herĂ« emulator juaj iPadian Ă«shtĂ« instaluar, ju tani mund tĂ« hapur atĂ« dhe tĂ« hyni duke siguruar informacionin e kĂ«rkuar. Ky hap nevojat tuaja Apple ID dhe fjalĂ«kalimi.
 • Tani ju mund tĂ« keni app tuaj FaceTime. Por nĂ« rast se ju nuk mund tĂ« gjeni atĂ«, atĂ«herĂ« ju lehtĂ« mund tĂ« shkarkoni atĂ« me ndihmĂ«n e programit Apple App Store.
 • sĂ« fundi, tĂ« hyjĂ« nĂ« çdo kontakt tĂ« Apple botĂ«s, duke pĂ«rdorur email e saj, pĂ«rdorues id ose njĂ« numĂ«r dhe tĂ« fillojnĂ« tĂ« bĂ«jnĂ« audio ose video thirrje. Ju mund ta bĂ«ni kĂ«tĂ« duke klikuar video ose ikonĂ«n telefonike dhĂ«nĂ« nĂ« app.

Si të Shkarko dhe instalo FaceTime për PC?

Një tjetër alternativë për të përdorur FaceTime në PC tuaj duke ndjekur disa hapa të thjeshtë është si më poshtë:

 • FaceTime nĂ« PC Ă«shtĂ« e mundur pas shkarkimit Bluestacks nĂ« tuaj PC.
 • Ju mund tĂ« shkarkoni aplikacione BlueStacks nga faqja zyrtare bluestacks.com.

bluestack image FaceTime

 • pas shkarkimit Bluestacks, Install it dhe njĂ« herĂ« pa tĂ« pĂ«rfundojĂ«, Rifillo, fillo pĂ«rsĂ«ri PC juaj.
 • Ajo merr disa minuta pĂ«r tĂ« nisja pas nisjen e aplikacioneve Bluestack. Mos i detyroni tĂ« ngushtĂ«, ajo mund tĂ« rezultojĂ« nĂ« korrupsion e softuerit.
 • Pasi restart PC, Aplikimi i hapur Bluestacks nĂ« sistemin tuaj.
 • Go to menu dhe kliko nĂ« Play dyqan aplikimit.
 • Pas hapjes sĂ« Luaj Store, Kliko nĂ« kĂ«rkim dhe lloji FaceTime dhe pastaj Shkarko FaceTime pĂ«r Windows PC.

FaceTime për imazhin PC

 • PĂ«r tĂ« instaluar FaceTime menjĂ«herĂ«, klikoni hapur ose Run, dhe pastaj ndiqni udhĂ«zimet nĂ« ekranin tuaj. *NĂ«se ju jeni tĂ« nxitet pĂ«r njĂ« fjalĂ«kalim administratori ose konfirmimit, shkruani fjalĂ«kalimin apo tĂ« japĂ« konfirmim.
 • PĂ«r tĂ« instaluar FaceTime mĂ« vonĂ«, klikoni Save, dhe pastaj tĂ« shkarkoni skedarin e instalimit nĂ« kompjuterin tuaj. Kur tĂ« jeni gati pĂ«r tĂ« instaluar FaceTime, klikoni dy herĂ« skedarin, dhe pastaj ndiqni udhĂ«zimet nĂ« ekranin tuaj. *Ky Ă«shtĂ« njĂ« opsion mĂ« tĂ« sigurt pĂ«r shkak se ju mund tĂ« skanoni skedarin e instalimit pĂ«r viruse para se tĂ« vazhdojĂ«.
 • Launch FaceTime nĂ« PC tuaj.

iPadain emulator

Si të përdorni Face Koha në PC tuaj?

Pas instalimit app tuaj të preferuar të fytyrës Koha në PC tuaj, ju duhet të ndiqni hapat bazat për të filluar duke e përdorur atë:

 • Pas shkarkimit dhe instalimit, nisur app FaceTime. Ju mund ta bĂ«ni kĂ«tĂ« vetĂ«m duke klikuar nĂ« dosjen e saj.
 • Kur keni nisur kĂ«tĂ« app pĂ«r herĂ« tĂ« parĂ«, ju duhet tĂ« shkruani Email ID tuaj dhe numrat e telefonit. Kjo ndihmon pĂ«r tĂ« bĂ«rĂ« ID tuaj qĂ« mund tĂ« pĂ«rdoret nga pĂ«rdorues tĂ« tjerĂ« tĂ« lidhen me ju. NĂ«se ju tashmĂ« keni njĂ« ID, ju mund ta pĂ«rdorni atĂ« pĂ«rndryshe ju mund tĂ« bĂ«ni njĂ« tĂ« ri brenda disa sekondave

FaceTime për imazhin PC

 • Pas procesit tĂ« kyçjes, ju do tĂ« gjeni njĂ« panel navigacion nĂ« anĂ«n e majtĂ« tĂ« app tuaj FaceTime. Ky panel pĂ«rfshin njĂ« listĂ« tĂ« emrave tĂ« tĂ« gjithĂ« personave me tĂ« cilin ju doni tĂ« lidheni.
 • Gjeni personin qĂ« ju doni tĂ« filloni njĂ« bisedĂ«. NĂ« rastin e pĂ«rdorimit tĂ« FaceTime nĂ« njĂ« PC, ju vetĂ«m mund tĂ« kontaktoni çdo person nĂ« qoftĂ« se ju e dini adresat e tyre elektronike.
 • Pas kĂ«saj, ju duhet tĂ« prisni pĂ«r seancĂ«n e dial-up.
 • Dhe atĂ«herĂ« kur pĂ«rdoruesi tjetĂ«r do tĂ« marr thirrjen tuaj, ju jeni tĂ« vendosur tĂ« gjithĂ« tĂ« pĂ«rjetojnĂ« tĂ« mirĂ« tĂ« cilĂ«sisĂ« video ose audio thirrje.
 • Pas mbarimit bisedĂ«n tuaj, ju thjesht mund tĂ« klikoni mbi butonin End Call pĂ«r tĂ« ndaluar thirrjen.

Karakteristikat e FaceTime app në PC tuaj:

Kjo app shquar videotelephony ka përfitime të shumta dhe ofron rezultate të jashtëzakonshme për klientët e saj. Disa nga karakteristikat e tij interesante janë:

 • High-Quality Video Call

Kjo app është projektuar ekskluzivisht për video thirrje. Ideja themelore është që të bëjë njerëzit të lidheni dhe të bëjë ata më afër me ndihmën e video aplikacione.

Ky software është e dizajnuar me kujdes në mënyrë që ju mund të gëzojnë rezolutat me cilësi të lartë për video thirrje. Lajm i mirë është Face Ora tani është mbështetur 1080p në kompjuterët personal.

Për të gëzojnë këtë, sistemi juaj duhet të ketë kamera në-ndërtuar. Dhe në rast se ju nuk keni kamera, atëherë ju mund të blini një Webcam.

Koha Face gjithashtu ofron ekran të gjerë 16:9 aspektet. Kjo siguron një përvojë të shkëlqyer thirrje kur ju doni të lidheni me përdorues të tjerë.

Për shkak të cilësisë dhe efektivitetit të saj, Kjo app është konsideruar si më i miri në krahasim me konkurrentët e saj, duke përfshirë të dërguarin e, skype, Google Duo dhe shumë më tepër.

 • Thirrja e mirĂ« audio:

Përveç një jashtëzakonshme funksion video thirrje, ju gjithashtu mund të përdorni opsionet e audio thirrje. Ajo gjithashtu ka cilësi shumë të mirë të shëndoshë pavarësisht nga distanca

 • Picture nĂ« Picture Feature:

Kjo ju ndihmon për të parë më mirë duke shfaqur foton tuaj të vogël në anën e ndërsa ju jeni të zënë me thirrjen tuaj.

 • pĂ«rdorues- friendly interface

Një tjetër avantazh konkurrues i FaceTime në PC tuaj është, ajo ka një të admirueshme user-friendly interface. Ajo është aq e thjeshtë, butë, dhe të lehtë. Çdokush mund të përdorni dhe për të kuptuar atë shumë në mënyrë të përshtatshme. Kjo është arsyeja që shumica e përdoruesve janë tërësisht në dashuri me app FaceTime nga Apple.

intimitet:

Për privatësinë tuaj dhe të sigurisë, ju mund të bllokojë ndonjë kontakt. Nëse dikush është ngacmim apo irrituese ju, të gjithë ju duhet të bëni është për të bllokuar atë person duke futur emrin e tij në bllok-listë

Përveç kësaj, Face Koha gjithashtu ofron karakteristika të tjera tërheqëse

• Ju lehtë mund të arrijnë për kontakt tuaj të dëshiruar duke përdorur vetëm Apple e identitetit ose numrin e telefonit.

• Ju mund të gëzojnë thirrje grupore përmes FaceTime. interesant, Kjo app ju mundëson të lidheni me deri në 32 përdoruesit së bashku

• Të ketë argëtim dhe bisedë interaktive, ju mund të përdorni stickers dhe Animoji

• Gjatë video thirrje, ju mund të përdorni kamera tuaj në dy mënyra

 • Ju mund tĂ« tregojnĂ« atyre fytyrĂ«n tuaj duke pĂ«rdorur njĂ« kamera frontin e PC apo
 • Ju mund tĂ« pĂ«rdorni pĂ«rsĂ«ri kamera tĂ« le miqtĂ« tuaj tĂ« shohin se çfarĂ« ju jeni tĂ« shikuar

• Për të marrë në kontakt me të dashurit tuaj shpejt, ju mund të bëni listën tuaj të preferuarat.

• Ju mund të gëzojnë Face kohërave nga cilado Wi-Fi ose lidhjes tuaj të të dhënave

• Ju mund të përdorni këtë app në gjuhë të ndryshme në varësi të preferencave tuaja

Unë shpresoj se artikulli ka përmbushur të gjitha detajet që ju duhet të përdorni FaceTime në PC tuaj. Nëse keni ndonjë pyetje, e përmend në Komentin kutinë. Unë do të përgjigjem pyetjes tuaj dhe për të zgjidhur pyetjet tuaja.

You May Also Like

About the Author: FACETIME2019

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *