Author: FACETIME2019

Shkarko FaceTime për Windows

FaceTime për imazhin e Windows PC

Download FaceTime për Windows PC dhe Laptop 32bit – 64bit Përshëndetje FaceTime Addicted! If you are a big fan of the facetime app and been using on your iPhone and MacBook then you may also find this app

Read More »

DOWNLOAD FaceTime për Mac

FaceTime për Mac imazhin

Face Koha është një app mahnitshme krijuar nga Apple Inc. Ky produkt video telefoninë e ka bërë qesharake të lehtë për të marrë lidhur me të tjerët duke bërë video ose audio thirrje. This incredible Face Time app is incorporated with

Read More »

FaceTime për iPad

FaceTime për iPad imazhin

Si të përdorni FaceTime për iPad – download facetime for iPad facetime on iPad not working Apple has always brought the best for its customers. It has continuously emphasis to launch those apps or software that can bring

Read More »

Skype për Android

skype image

Microsoft është e njohur si një prej kompanive më të madhe të klientëve software. Ajo ka nisur gjithmonë programe që mund të sjellë lehtësi dhe komoditet për përdoruesit e tij. Për të qëndruar të lidhur me botën, to do text messages and to conduct

Read More »

DOWNLOAD FaceTime Për PC

FaceTime forPC image

Përshëndetje FaceTime Lover! A jeni të hutuar për mënyrën se si ju mund ta instaloni FaceTime në pc tuaj Window si FaceTime për dritare 7, FaceTime për dritare 8 apo edhe në qoftë se ju doni të shkarkoni dhe instaloni FaceTime në dritaren tuaj…

Read More »