Nga blog

Shkarko FaceTime për Windows

FaceTime për imazhin e Windows PC

Download FaceTime për Windows PC dhe Laptop 32bit – 64bit Përshëndetje FaceTime Addicted! Nëse ju jeni një tifoz i madh i app FaceTime dhe janë përdorur në iPhone tuaj dhe MacBook atëherë ju mund të gjeni këtë aplikacion…

Lexo më shumë »

DOWNLOAD FaceTime Për PC

FaceTime forPC image

Përshëndetje FaceTime Lover! A jeni të hutuar për mënyrën se si ju mund ta instaloni FaceTime në pc tuaj Window si FaceTime për dritare 7, FaceTime për dritare 8 apo edhe në qoftë se ju doni të shkarkoni dhe instaloni FaceTime në dritaren tuaj…

Lexo më shumë »

DOWNLOAD FaceTime për Mac

FaceTime për Mac imazhin

Face Koha është një app mahnitshme krijuar nga Apple Inc. Ky produkt video telefoninë e ka bërë qesharake të lehtë për të marrë lidhur me të tjerët duke bërë video ose audio thirrje. Kjo app pabesueshme Face Koha është e përfshirë me…

Lexo më shumë »

FaceTime për iPad

FaceTime për iPad imazhin

Si të përdorni FaceTime për iPad – download FaceTime për iPad FaceTime për iPad nuk Punën Apple ka sjellë gjithmonë më të mirë për klientët e saj. Ajo ka vazhdimisht theksin për të nisur ato Apps ose software që mund të sjellë…

Lexo më shumë »

Skype për Android

skype image

Microsoft është e njohur si një prej kompanive më të madhe të klientëve software. Ajo ka nisur gjithmonë programe që mund të sjellë lehtësi dhe komoditet për përdoruesit e tij. Për të qëndruar të lidhur me botën, për të bërë mesazhe me tekst dhe të sjelljes…

Lexo më shumë »