From the blog

Можете да го користите Apple Watch за музика без телефон

Како ќе се слуша во на вашиот склопот на музика на Apple Гледајте и она што ќе биде во можност да се слуша? Сите нешта се смета, кој се потпира на вашиот модел на часовник. Секое Apple Гледајте трчање watchOS 4.1 или повисока…

Read More »

Како да ги користат Apple Гледајте без Спарување на iPhone

Apple Гледајте не е подготвен да го замени вашиот iPhone во моментов, сепак најновите модели може да го направи ужасен дел сам: во голема мера може да го напуштите вашиот iPhone во вашиот дом. Numerous Apple Watch applications are extremely

Read More »

FaceTime на Apple Гледајте

FaceTime Аудио е неверојатен начин да се зборува со други корисници на Apple уред за сметка на совршено јасно стабилна на повик. Но, тоа не е ограничен на вашиот iPhone или iPad. You can make FaceTime Audio calls

Read More »

FaceTime на компјутер Windows Превземи & Користи го | Целосно упатство

Во овој напис, Јас ќе ги води нашите клиенти низ малку од малку метод за преземање за FaceTime за PC. Ние сме, исто така, инкорпорирани преглед на неверојатни моменти на оваа апликација. The FaceTime App is one of the

Read More »

Apple Гледајте Телефон повици без iPhone

Дали некогаш сте се сфати денот ќе дојде кога ќе може да се јавите на некого директно од нашите зглобовите? Без оглед што се појавува на работи кои Sci-Fi е направен од, Сепак може да се, всушност,, make and get phone calls on Apple

Read More »