Home » Apple Watch Call

Apple Гледајте Телефон повици без iPhone

Дали некогаш сте се сфати денот ќе дојде кога ќе може да се јавите на некого директно од нашите зглобовите? Без оглед што се појавува на работи кои Sci-Fi е направен од, Сепак може да се, всушност,, make and get phone calls on Apple

Read More »