From the blog

Преземете FaceTime за Windows

FaceTime за Windows PC сликата

Превземи FaceTime за Windows PC и лаптоп 32bit – 64малку Здраво FaceTime Зависник! If you are a big fan of the facetime app and been using on your iPhone and MacBook then you may also find this app

Read More »

Преземања FaceTime за PC

FaceTime forPC слика

Здраво FaceTime љубовник! Дали сте збунети за тоа како можете да го инсталирате FaceTime во вашиот прозорец компјутер како FaceTime за прозорецот 7, FaceTime за прозорецот 8 или дури и ако сакате да го преземете и инсталирате FaceTime во вашиот прозорец…

Read More »

Преземања FaceTime за Mac

FaceTime за Mac сликата

Време лице е неверојатна апликација создадена од страна на Apple Inc. Ова видео телефонија производ е смешно направи полесно за да се поврзете со други луѓе со тоа што видео или аудио повици. This incredible Face Time app is incorporated with

Read More »

FaceTime за iPad

FaceTime за iPad слика

Како да го користите FaceTime на iPad – download facetime for iPad facetime on iPad not working Apple has always brought the best for its customers. It has continuously emphasis to launch those apps or software that can bring

Read More »

Skype за Андроид

Skype слика

Мајкрософт е признаен како еден од најголема клиент-ориентирани софтверска компанија. Тоа отсекогаш лансиран програми кои може да донесе леснотија и погодности на своите корисници. Да останат поврзани со светот, to do text messages and to conduct

Read More »