SKYPE ANDROID

Microsoft wis dikenali minangka salah siji saka perusahaan software sakabehe customer-oriented. Iku wis mesthi dibukak program sing bisa nggawa ease lan penak kanggo pangguna sawijining. Kanggo tetep disambungake karo donya, apa pesen teks lan kanggo tumindak video utawa audio telpon, Microsoft wis dirancang app resmi sanget sawijining dikenal minangka Skype kanggo pangguna Android sawijining.

  • skype download Android
  • Skype apk Download
  • skype lite apk
  • skype kanggo tablet Android
  • download skype apk

Miturut survey, luwih saka 250 pangguna yuta nggunakake Skype minangka alat kanggo komunikasi. Lan nomer pangguna mundak karo saben dina maringaken amarga efisiensin kinerja sawijining. Iki app dening Microsoft ngijini sampeyan kanggo Interconnect karo samubarang kedhaftar nggunakake Skype. Sampeyan mung kudu sambungan internet apik utawa data seluler kanggo ngetik ing donya interaksi saka Skype.

telpon Android bisa supaya diajak sapa sing pengin nanging karo bantuan saka Skype, sampeyan uga bisa interaksi video karo kedhaftar. app khusus punika Kajaba iku sesarengan nyariyosaken kanggo pangguna Android. Yen sampeyan pengin guide lengkap Skype kanggo pangguna Android, proses lan panggunaan, fitur apik banget lan pinggiran competitive banjur tetep maca artikel iki mbiyantu.

Ngundhuh Skype kanggo Android

Sampeyan effortlessly bisa njaluk app Skype iki kacathet ing piranti Android dening ngisor iki langkah-langkah prasaja

  • Menyang muter nyimpen ing piranti Android lan search kanggo Skype utawa download saka link diwenehi kene.
  • Klik ing tombol Instal kanggo downloading lan instalasi saka Skype.

skype kanggo gambar Android

 

  • Sawise sampeyan wis diinstal app, saiki klik lan njaluk kedhaftar ing app
  • Sing dibutuhake kanggo ngetik akun email lan sandi.

Ndamel gambar akun skype

  • Sampeyan bisa nggunakake akun sing ana nanging yen ora duwe sampeyan nggawe anyar.
  • milih Jeneng Skype, kang digunakake minangka Skype ID kanggo miwiti nelpon.

Skype Login Interface:

Tambah Kontak & Priksa No.

Kanggo nambah kontak ing Skype, sampeyan bakal weruh panel sing nuduhake kabeh kedhaftar sing wis nggunakake Skype lan disambung kanggo akun e-mail panjenengan. Liyane cara sampeyan bisa pesen utawa e-mail wong sing wis nggunakake Skype lan bisa nambah Skype ID sing kanggo miwiti nelpon saben liyane.

ngidini nelpon gambar

Sampeyan bisa nambah kontak sembarang kanthi milih Tambah wong ing menu utama Skype. Sampeyan uga bisa nambah kedhaftar sing dibutuhake dening mung nulis jeneng panganggo Skype banjur ngeklik ing nambah kanggo kontak. Saliyane iki, sampeyan uga bisa nggawe dhaptar kontak paling digunakake ngembangaken mau menyang Tambah menyang fitur favorit kang. Sampeyan uga bisa mblokir utawa mbusak kontak kanggo pribadi lan keamanan masalah.

Tambahan saka Skype:

Skype dening Microsoft wis porsi pelanggan karo alasan unik sing negara ngomong Woy kanggo wong ing saindhenging donya.

fitur gambar skype

Ing idea konco iku kanggo ngurangi kadohan lan wis kaku-free kanggo wong kanggo tetep disambung. Iki banget migunani kanggo tetep disambungake karo kulawarga lan organisasi nalika sampeyan ora bisa fisik kontak mau.

Skype wis dhaftar ageng wareg pelanggan. Ing basis saben, mayuta-yuta wong nggunakake Skype ngobrol utawa nelpon wong liya. Skype punika aturan fitur khusu kalebu.

High-Quality Video & Telpon Audio:

Skype kawicaksanan dirancang kanggo menehi sakabehe video kualitas lan audio asil telpon kanggo sawijining pelanggan. Sampeyan bisa nemu video cetha Crystal lan audio panggilan kabeh ndonya.

Sisih paling, Skype menehi asil kualitas paling luweh sawijining loro siji kanggo siji telpon utawa telpon grup. Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan nggunakake sambungan internet apik kanggo munggel interruptions ing video utawa telpon audio.

Layar Sharing ing Skype

Iki fitur banget migunani ana dening Skype. Kanthi bantuan saka fungsi enggo bareng Layar, sampeyan bisa nduweni nuduhake presentations Panjenengan, pictures, dokumen utawa apa-apa nalika lagi nelpon.

Iki enormously ono gunane kanggo donya perusahaan. Karyawan bisa enggo bareng file sing penting utawa dokumen, gambar presentation, rincian project, tumindak analisis, syarat klien lan uga bisa mutusake masalah masalah sak telpon.

Privacy

Yen sampeyan pengin ndhelikake chatting utawa telpon kanggo apa alasan keamanan utawa pribadi, sampeyan bisa nindakake iki gampang liwat Skype. app ngijini kanggo ngobrol kanthi pribadi karo mburi kanggo proses enkripsi pungkasan.

Ngrekam panggilan:

Skype uga ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio telpon. Iki migunani yen sampeyan pengin kanggo ngrekam sembarang pesen larang utawa wayahe. Iku uga mbiyantu ing learning lan kang lagi nyimak mudhun TCTerms sing ora kejawab ing sak telpon.

Fitur iki uga dianggo kanggo donya perusahaan, yen sampeyan pengin ngrungokake Instructor utawa boss pedoman maneh, sampeyan bisa nindakake iku gampang dening nonton ngrekam panggilan.

Edge Competitive saka Skype:

Skype wis porsi pelanggan kanggo luwih saka 10 taun. Microsoft sing buta ing pasar competitive iki wis diprodhuksi iki app telpon video sing serves liyane kang saingan kaya wektu pasuryan, duo Google, etc. sing ora ngirimke. Iki alesan sing app iki salah siji saka app paling digunakake kabeh ndonya. Fitur competitive penting kalebu

Skype kanggo kabeh piranti:

Sejatine, Skype dibangun sawijining panganggo Android kalebu seluler telpon, tablet Android, lan app Android liyane. Nanging sisih menarik iku Skype bisa uga dipigunakaké ing kabeh produk liyane uga kalebu Microsoft Windows, Linux, Macintosh, blackberry, lan kabeh tablet Apple lan Smartphone. Yen sampeyan duwe piranti apa wae sampeyan mung kudu ngundhuh Skype lan bisa seneng salah siji sing paling apps telephony video interaktif.

Skype kanggo loro panggilan online lan offline

unsur competitive liyane app Skype pokok iki sampeyan ora mung bisa nelpon wong sing online nanging uga bisa nelpon kanggo njaluk disambung karo wong sing ora duwe sambungan internet. Skype ngusulake iki nawakake premium kanggo sawijining kedhaftar kanggo apa nelpon ing nomer seluler lan nomer landline.

Kanggo panggilan online khas, sampeyan ora kudu mbayar apa-apa. Kabeh sing perlu punika sambungan internet kanggo nyeleh telpon. Nanging kanggo nelpon ing nomer telpon utawa nomer landline, Skype ngisi langganan banget ekonomi kanggo sawijining kedhaftar. keuntungan penting liyane Skype kanggo sawijining kedhaftar sing

  • Sampeyan bisa nyelehake telpon kanggo kulawarga, kolega utawa kanca ngendi wae ing ndonya. Skype punika aturan rencana panggilan banget biaya-efektif kanggo negara kabeh ndonya.
  • Saliyane kedhaftar Android, fitur iki ditrapake kanggo saben piranti kalebu desktop, iPhone, Xbox, OSX lan akeh liyane
  • Skype ngidini pelanggan akeh cara kanggo mbayar langgananku kalebu Visa, kertu Master, JCB, PayPal, Toko, Apple Ing-App Purchase, Express Amérika, Western Union lan akeh liyane
  • Proses gampang banget. Sampeyan mung kudu mbayar langganan, lan banjur download app Skype lan miwiti nelpon karo paling lunak video telephony.

Nelpon On Landlines & Mobile Nomer telpon Kanthi Skype:

  • Kanggo panggilan Skype-kanggo-landline ing Skype nggunakake telpon Android sampeyan kudu kredit Skype.
  • Klik ing link kredit Skype kanggo nambah kredit Skype akun.

Skype kanggo landline panggilan gambar

 

  • Yen sampeyan ora duwe kredit Skype lan nyoba kanggo nggawe telpon Skype-kanggo-landline, Skype bakal ngirim pop-up kanggo ndhuwur-akun.
  • Panjenengan saged njaluk Skype langganan saben wulan utawa sampeyan bisa ndhuwur-serep nggunakake pembayaran siji-mati.
  • Nggawe langganan saben wulan, yen Skype digunakake kanggo telpon internasional saben. Sampeyan kudu kertu debit kanggo proses langganan.

gambar kredit skype

 

  • Pilih jumlah kredit Skype arep kanggo nambah lan klik ing 'Terus'.

nambah gambar kredit skype

 

  • Klik ing kothak kosong lan miwiti ngisi katrangan tagihan kedhaftar kanggo kertu debit Panjenengan.

skype ngaktifake alamat tagihan

 

  • Tuku kredit lan sampeyan siyap nggunakake Skype.
  • Saiki wis tuku sawetara kredit Skype sampeyan bisa miwiti nelpon nomer landline utawa telpon seluler.
  • Kanggo miwiti, klik ing lambang telpon minangka kapacak ing ngisor iki ing gambar.

skype ngarep nelpon gambar

  • Pencet nomer sing pengin diajak ngobrol karo nambahake kode saka negara dhewe lan Klik ing telpon Button.
  • Nyumerepi munggah nalika wis rampung karo telpon.
  • Nambahake nomer landline Klik ing 'Tambah nomer' banjur ketik nomer landline sampeyan pengin nambah kanggo dhaftar Panjenengan.
  • Sampeyan bisa tuku nomer Skype dhewe kanggo ragad cilik sing migunani kanggo wong sampeyan nelpon ing sing durung Skype.

Wus sing wis diinstal ing app Skype kasil. Yen sampeyan madhep alangan, nyelehake Jeksa Agung bisa ngetokake ing kothak komentar. pitakon bakal ditanggulangi sanalika bisa. Follow kabeh langkah tetep sabar, kowé bakal bisa nggunakake Skype gampang banget.

You May Also Like

About the Author: FACETIME2019

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *