DOWNLOAD FaceTime PC

Hello Facetime Lover! Apa sampeyan bingung bab carane sampeyan bisa instal FaceTime ing pc Window kaya Facetime kanggo Window 7, Facetime kanggo Window 8 utawa Malah yen sampeyan pengin kanggo ngundhuh lan nginstal FaceTime ing jendhela 10 sistem operasi banjur tindakake artikel iki?

  • download FaceTime for pc
  • FaceTime for windows pc 10
  • FaceTime for windows 7 laptop
  • FaceTime for windows pc 10
  • bisa FaceTime ing komputer
  • Microsoft Office FaceTime
  • FaceTime for pc download
  • bisa FaceTime ing komputer

Kene ing artikel iki, Aku wis diwenehi sawetara tips prasaja lan trik kang bakal ngijini sampeyan kanggo nggunakake FaceTime app favorit kanggo karya ing platform jendhela.

Yen sampeyan nggunakake jendhela laptop lan pengin download FaceTime for windows 7 laptop banjur saben kabeh dijamin ing artikel iki mung nderek ing proses prasaja kang diwenehi ngisor iki.

Facetime dening Apple Inc. iku salah siji sing paling interaktif, migunani lan pokok lunak videotelephony sing wis dipengaruhi donya kabèh. Ing jaman digital iki, saben wong kepengin tetep sosial karo wong.

Kanthi bantuan saka wektu Face, sampeyan Apike bisa nindakake loro-lorone video lan audio Telpon tetep interaktif karo sakcedhake. Kanthi wacana wektu, panggunaan saka app FaceTime tremendously wis tambah antarane piranti Apple kedhaftar.

gambar FaceTime forPC

Iki app punika competitive saka wong kang ngidini nganakake paling video lan audio telpon kualitas. Miturut riset, paling wong gadhah piranti Apple kalebu iPad, iPhone, Mac, lan iPod nggunakake FaceTime kanggo tetep ing tutul karo donya pribadi lan perusahaan sing.

Kaping pisanan, Face Wektu iki istimewa dirancang kanggo piranti Apple. Nanging amarga kinerja lan dikarepake efisien sawijining, saiki sampeyan uga bisa download FaceTime kanggo PC. Apa ora menarik? Cara komunikasi wis rampung diganti saiki.

Wong seneng apa liyane video lan audio telpon tinimbang e-layang utawa layang. Kanthi bantuan saka app pinter iki Fact Wektu, sampeyan bisa kanthi gampang pirembagan utawa ndeleng sapa lungguh ngendi wae ing ndonya.

Ing sawetara negara kaya US lan UK, paling wong sing nggunakake piranti Apple kang ndadekake iku migunani kanggo wong-wong mau kanggo tetep disambung karo piranti liyane kedhaftar Apple.

Nanging ing sawetara negara, konsumen seneng nggunakake PC kanggo aktivitas digital dina sing. Dadi kanggo nggawa ease kanggo pangguna kuwi, Artikel iki bakal nuntun carane nggunakake irit app iOS ing komputer pribadi. Ngijini sampeyan kanggo nyambung karo wong liyane sing nggunakake piranti Apple beda.

Supaya tetep maca artikel iki yen pengin download, nginstal lan mbukak app implausible saka Fact Wektu ing Komputer pribadi.

Ngundhuh lan nginstal Facetime App Kanggo PC:

Biasane, Apple duwe app ing-dibangun saka FaceTime ing kabeh piranti kalebu iPhone, iPods, iPads, lan Mac. Nanging sampeyan bisa pilihan iki ing PC. Iki waé, sampeyan kudu nginstal Face Time dening nggunakake emulator. proses downloading iki nganut langkah ing ngisor iki:

  • sepisanan, sampeyan kudu ngundhuh iPadain emulator. Sampeyan bisa duwe apa kanthi nggunakake link diwenehi: ipadian.net

gambar iPadian

  • Sawise ngundhuh emulator iPadian, mbukak file sawijining lan nginstal iku miturut syarat tartamtu lan instruksi.
  • banjur, sapisan emulator iPadian wis diinstal, sampeyan saiki bisa mbukak lan mlebu dening nyediakake informasi sing dibutuhake. langkah iki perlu Panjenengan Apple ID lan sandhi.
  • Saiki sampeyan bisa duwe app FaceTime Panjenengan. Nanging ing ngono sampeyan ora bisa nemokake iku banjur sampeyan bisa kanthi gampang download karo bantuan saka program Apple App Store.
  • Pamungkas, ketik kontak samubarang donya Apple kanthi nggunakake email sawijining, user id utawa nomer banjur miwiti nggawe telpon audio utawa video. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi ngeklik ing video utawa lambang Telephonic diwenehi ing app.

Carane Ngundhuh lan nginstal FaceTime kanggo PC?

Pilihan liyane nggunakake FaceTime ing PC ngisor sawetara langkah prasaja punika minangka nderek:

  • Facetime ing PC bisa sawise ngundhuh Microsoft Office ing PC.
  • Sampeyan bisa ndownload aplikasi bluestacks saka situs resmi bluestacks.com.

gambar FaceTime bluestack

  • sawise ngundhuh Microsoft Office, nginstal lan sapisan download jangkep, baleni meneh PC.
  • Butuh sawetara menit kanggo initialize sawise ngetokake aplikasi Bluestack. Aja meksa cedhak, iku awet ing corruption lunak.
  • Sawise maneh PC, aplikasi bluestacks mbukak ing sistem.
  • Menyang menu lan klik ing aplikasi muter nyimpen.
  • Sawise mbukak Play Store, Klik ing panelusuran lan jinis Facetime lan banjur Download FaceTime for windows pc.

FaceTime for gambar PC

  • Kanggo langsung nginstal Facetime, klik Bukak utawa Run, lan banjur tindakake pandhuan ing layar. *Yen sampeyan lagi dijaluk kanggo sandi administrator utawa konfirmasi, ngetik sandhi utawa nyedhiyani konfirmasi.
  • Kanggo nginstal FaceTime mengko, klik Save, lan banjur ngundhuh file instalasi kanggo komputer. Nalika sampeyan lagi siap kanggo nginstal FaceTime, klik kaping pindho berkas, lan banjur tindakake pandhuan ing layar. *Iki pilihan luwih aman amarga sampeyan bisa mindhai file instalasi kanggo virus sadurunge nerusake.
  • Bukak FaceTime ing PC.

iPadain emulator

Carane Gunakake Face Wektu ing Pc Panjenengan?

Sawise nginstall app favorit saka Face Wektu ing PC, sampeyan kudu tindakake langkah kerja kanggo miwiti nggunakake:

  • Sawise ngundhuh lan nginstall, miwiti app FaceTime. Sampeyan bisa nindakake iki dening mung ngeklik ing folder sawijining.
  • Nalika sampeyan miwiti app iki kanggo pisanan, sampeyan kudu ngetik id email lan nomer telpon. Iki mbantu kanggo nggawe ID sing bisa dianggo déning panganggo liya kanggo ngubungi panjenengan. Yen sampeyan wis duwe ID, sampeyan bisa nggunakake digunakake, sampeyan bisa nggawe siji anyar ing sawetara detik

FaceTime for gambar PC

  • Sawise proses mlebu, sampeyan bakal nemokake panel navigasi ing sisih kiwa app FaceTime Panjenengan. panel iki kalebu dhaptar jeneng saka kabeh wong sing pengin kanggo nyambung.
  • Ngerteni wong sing arep miwiti pacelathon. Ing cilik saka nggunakake FaceTime ing PC, sampeyan mung bisa hubungi wong yen ngerti alamat email sing.
  • sawise iki, sampeyan kudu ngenteni sesi cepet-up.
  • Banjur nalika pangguna liyane bakal Pick telpon, sing disetel kabeh kanggo nemu paling video kualitas utawa telpon audio.
  • Sawise pagawean pungkasan obrolan, sampeyan mung bisa klik tombol Akhir No. kanggo mungkasi telpon.

Tambahan saka FaceTime App ing PC:

app videotelephony apik banget iki wis akeh keuntungan lan nawakake asil pinunjul kanggo sawijining pelanggan. Sawetara fitur menarik iku:

  • -Quality High Video Telpon

app iki istimewa dirancang kanggo video panggilan. Pamanggih dhasar kanggo nggawe wong nyambung lan nggawe wong nyedhaki karo bantuan saka aplikasi video.

lunak iki dirancang kanthi teliti, supaya sampeyan bisa seneng Résolusi kualitas kanggo telpon video. Kabar apik Face Wektu saiki ndhukung 1080p ing Komputer pribadi.

Kanggo seneng iki, sistem kudu duwe kamera ing-dibangun. Lan ing ngono sampeyan ora duwe kamera sampeyan bisa tuku webcam.

The Face Wektu uga nawakake widescreen 16:9 aspèk. Iki menehi pengalaman panggilan banget yen sampeyan pengin nyambung karo kedhaftar.

Amarga kualitas lan efektifitas, app iki dianggep minangka paling minangka dibandhingake kanggo menehi saingan kalebu utusan, Skype, Google Duo lan akeh liyane.

  • Good telpon audio:

Saliyane fitur telpon video ngédap, sampeyan uga bisa nggunakake opsi panggilan audio. Uga wis kualitas swara banget tanpa kadohan

  • Gambar ing Feature Gambar:

Iki mbantu kanggo katon luwih apik kanthi nampilake Gambar cilik ing sisih nalika sampeyan sibuk karo telpon.

  • Panganggo- loropaken antarmuka

kauntungan competitive liyane FaceTime ing PC, wis antarmuka pangguna-loropaken nggumunake. Iku supaya prasaja, Gamelan, lan gampang. Sapa bisa nggunakake lan ngerti banget jumbuh. Iki alesan sing paling pangguna sing babar blas ing katresnan karo app FaceTime dening Apple.

Privacy:

Kanggo privasi lan keamanan, sampeyan bisa mblokir kontak sembarang. Yen wong wis nyinder utawa njengkelke sampeyan, kabeh kudu nindakake iku kanggo mblokir wong sing kanthi ngetik jeneng ing block-dhaftar

Saliyane iki, Face Wektu uga nawakake fitur atraktif liyane

• Sampeyan bisa kanthi gampang tekan kanggo kontak sing dipengini dening mung nggunakake ID utawa nomer telpon sing Apple.

• Sampeyan bisa seneng telpon grup liwat FaceTime. Apike, app iki ngijini sampeyan kanggo nyambung karo nganti 32 kedhaftar bebarengan

• Kanggo seneng-seneng lan obrolan interaktif, sampeyan bisa nggunakake stiker lan Animoji

• Sajrone panggilan video, sampeyan bisa nggunakake kamera kanthi rong cara

  • Sampeyan bisa nuduhake wong pasuryan kanthi nggunakake kamera ngarep PC utawa
  • Sampeyan bisa nggunakake maneh kamera supaya kanca-kanca ndeleng apa sing nonton

• Kanggo njaluk ing tutul karo tresna gedhe-gedhe cepet, sampeyan bisa nggawe dhaftar Panjenengan saka Favorit.

• Sampeyan bisa seneng Face Time dening salah siji WI-Fi utawa sambungan data

• Sampeyan bisa nggunakake app iki ing basa beda gumantung marang pilihan

Mugi sing artikel wis kawujud kabeh rincian sampeyan kudu nggunakake FaceTime ing PC. Yen sampeyan duwe pitakon, aja sebutno ing kothak komentar. I will answer your question and resolve your queries.

You May Also Like

About the Author: FACETIME2019

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *