DOWNLOAD FaceTime FOR MAC

Face Wektu iku sawijining app sange digawe dening Apple Inc. produk video telephony iki ridiculously digawe luwih gampang kanggo njaluk disambung karo wong dening nggawe video utawa audio telpon. luar biasa app Face Wektu iki digabung karo kabeh piranti ndhukung iOS lan uga ing komputer Macintosh karo Mac OS X 10.6.6 lan mengko.

  • FaceTime for mac free download
  • app FaceTime for mac
  • FaceTime free for mac
  • download FaceTime for mac free
  • FaceTime for mac OS x
  • FaceTime free download for mac
  • free FaceTime download for mac

app iki pisanan dikembangaké kanggo iPhone 4 kedhaftar nanging saiki amarga popularitas cepet, dadi fitur dibangun ing ing kabeh piranti Apple kalebu iPhone, iPad, Mac, lan iPod. Komunikasi minangka bagéyan integral saka dina kang gesang lan saiki sampeyan nduweni bisa nggunakake Face Wektu ing mac kanggo tetep ing tutul karo bisnis lan gesang pribadi.

FaceTime for gambar mac

Ing Mac, sampeyan mung kudu sambungan internet utawa data seluler lan sampeyan bisa kanthi gampang diajak kontak karo mung siji klik. app competitive iki Face Wektu wis digawe iku bisa diajak kulawarga utawa kanca nalika sampeyan ana ing trip, bisa tetep bisa dikontak karo karyawan, bisa menehi presentations, diajak klien lan dhaftar dadi.

Iku pokok, kreatif, langit, intuisi lan cara trep kanggo nindakake video utawa audio telpon lan tetep disambung karo kontak ing donya piranti Apple. Artikel iki bakal ngaktifake sampeyan ngerti fitur downloading dhasar, Panggunan lan komponen wektu Face kanggo Mac.

Download Face Wektu kanggo Mac OS:

Kanggo nggunakake Face Wektu ing Mac, iku mung prakara sawetara klik. Face Wektu iku sawijining app inbuilt ing mac Panjenengan. Kabeh versi paling anyar saka Mac wis wis wis diinstal Face Wektu.

Kabeh duwe do mung nambah nomer iPhone lan Apple ID email lan bisa seneng siji piranti video telephony kualitas paling ing mac Panjenengan. Sampeyan bisa gampang nambah kontak saka pangguna liyane nggunakake piranti Apple kalebu Mac, iPhone, IPad, iPod, etc. Sampeyan bisa nggunakake email Apple Id minangka ID kanggo hubungi pangguna liyane ing donya Apple.

mlebu ing gambar FaceTime

 

Ing ngono sampeyan ora duwe in-mbangun Face wektu app ing mac Panjenengan, sampeyan mung bisa ngundhuh kanthi ngunjungi Mac App Store. Kanggo nggunakake Store Mac App, sampeyan kudu duwe paling Mac OS X 10.6 utawa luwih. Sampeyan salah siji bisa njaluk Mac App Store in desktop utawa sampeyan bisa nemokake iku ing wis diinstal App Store.

Langkah Instal nyimpen Face Wektu Miturut Mac Apple:

  • ngerteni wektu pasuryan app dening nulis wektu Face ing garis telusur saka ing-mbangun nyimpen Mac Apple utawa langsung klik kene.

download FaceTime for gambar mac

  • Klik ing tombol Buy supaya sampeyan bisa tuku app Face Wektu kanggo Mac.
  • Ketik ID Apple kanggo mundhut lunak iki
  • Biaya nginstall app Face Wektu mung kanggo $0.99

Iku penting kanggo ngerti, sing Time Face sampeyan bakal nginstal saka Mac App Store penerbitan versi lawas. Ing versi paling anyar saka Face Wektu sumadhiya nèng Mac OS X 10.6 utawa luwih. Apike kanggo download Face Wektu mung yen sampeyan nggunakake versi lawas saka Mac.

Sawise sampeyan wis diinstal utawa piranti lunak Face Wektu ing Mac, sampeyan bisa nggawe video Unlimited utawa telpon audio kanggo kabeh wong liya nggunakake piranti Apple.

Components pinunjul kanggo Face Wektu ing Mac:

  • Salah siji sing kudu duwe Mac karo Mac OS utawa sampeyan duwe Mac OS X 10.6 utawa luwih.
  • Kabeh kontak sing pengin digunakake kanggo video utawa audio telpon kudu duwe Apple aku Piranti utawa padha kudu nggunakake Mac.
  • Apike, sampeyan uga bisa seneng Face Wektu audio ing Mac karo kedhaftar nggunakake Apple Watch.
  • Priksa manawa kanggo duwe sambungan internet sing tepat lan cepet supaya sampeyan bisa seneng kualitas lengkap video utawa audio telpon tanpa interruptions.

FaceTime ing gambar mac

 

  • Sampeyan kudu nggawe ID Apple kanggo miwiti nggunakake app iki.

Carane nyiyapake FaceTime ing Mac:

Sampeyan perlu kanggo tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo miwiti nyambungake liwat Face Wektu karo kedhaftar.

  • sepisanan, miwiti lunak Face Wektu ing Mac. Sampeyan bisa nindakake iki dening salah siji nggunakake piranti lunak wis diinstal ing Mac utawa dening nginstall Face Time from Mac App Store

Nggawe FaceTime for gambar mac

  • Ketik saiki Apple ID lan yen sampeyan ora duwe ID, sampeyan bisa nggawe siji.
  • ngrampungake verifikasi proses
  • Sampeyan bisa verifikasi informasi dening salah siji njupuk link ing alamat email utawa sampeyan bisa njaluk verifikasi a kode ing nomer telpon.
  • Sawise proses verifikasi, kowe kudu nambah nomer telpon lan ID email saka kontak liyane kanggo miwiti nggawe telpon pisanan Face Wektu.
  • Ing kéné panjenengan bakal takon pilihan kanggo nggawe telpon audio utawa video. Sampeyan bisa milih apa wae sing arep njaluk karo panganggo liya.
  • Sijine informasi saka panganggo liya kalebu alamat e-mail, jeneng utawa nomer telpon. Sampeyan bisa nindakake iku kanthi ngetik informasi iki ing garis telusur.
  • lan pamungkas, tutul telephone utawa kamera kanggo nggawe telpon kualitas karo app unparalleled saka Face Wektu.

Face Wektu Notifikasi & Fitur On Mac:

  • Yen sampeyan pengin njaluk disambung kanggo liyane kedhaftar Apple utawa yen sampeyan njupuk telpon lan ora nemokake metu aku telpon utawa aku Pad, sampeyan bisa kanthi cepet nggunakake Mac kanggo rawuh telpon.
  • Menapa malih, yen sampeyan ana ing tengah telpon lan pengin ngganti setelan banjur nerusake mouse lan klik samubarang opsi
      • Sampeyan bisa nggawe bisu mic utawa unmute iku
      • Sampeyan bisa nguripake video lan mateni gumantung pilihan
      • Sampeyan bisa ngowahi ukuran layar kanggo nonton Gambar bening
      • Sampeyan bisa mungkasi telpon saben sampeyan pengin
  • Ing kasus, sampeyan pengin ngganti setelan saka Face Wektu ing Mac, sampeyan nduweni bisa nindakake iki dening arep menu Apple banjur pindhah pilihan sistem banjur pindhah menyang kabar. Jendhela bakal mbukak kaya ing ngisor iki:

setelan kabar ing Face Wektu:

  • Sampeyan bisa gampang ngaktifake utawa mateni fitur sembarang sing kaya. Sampeyan bisa ngganti swara kabar, lambang app, nganyari kabar lan akeh liyane
  • Liyane fitur narik iku, sampeyan bisa nggawe grup Telpon liwat telpon audio utawa video grup wektu Face. Nganti 32 Kontak bisa digunakake kanggo telpon grup. Iki banget mbiyantu kanggo karyawan, organisasi, lan merek. Punika mbiyantu wong-wong mau kanggo nyambung karyawan lan klien saka kabeh ndonya karo mung siji klik.

Artikel kene wis rinci informasi kanggo nyiyapake lan nggunakake wektu pasuryan ing mac. Mugi artikel wis informatif kanggo sampeyan lan sampeyan tak data migunani saka Piece. Yen sampeyan duwe pitakon, aja nuduhake ing kothak komentar ing ngisor lan bareng karo kanca-kanca lan kulawarga.

You May Also Like

About the Author: FACETIME2019

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *