FaceTime FOR iPad

Carane nggunakake FaceTime ing iPad – download FaceTime for iPad FaceTime ing iPad ora apa

Apple wis tansah digawa ing paling apik kanggo menehi pelanggan. Wis terus-terusan emphasis kanggo miwiti aplikasi apps utawa piranti lunak sing bisa nggawa rasa seneng lan penak kanggo sawijining pelanggan. Awonipun media sosial wis enormously digedhèkaké.

  • download FaceTime for ipad
  • FaceTime download for ipad
  • FaceTime for apple ipad
  • FaceTime for Android kanggo iPad
  • app FaceTime for ipad download

Wong saka saben umur pengin tetep kagayut karo saben liyane. Iki waé, Apple khusus sing dirancang app videotelephony apik mangerténi minangka FaceTime kanggo sawijining pelanggan.

app iki istimewa dirancang kanggo kabeh kedhaftar Apple nggunakake iPhone, Mac, iPod, lan iPad. Antarane kabeh piranti liyane saka Apple, wong tresna nggunakake iPad. Layar sawijining luwih akeh lan asil kualitas apik ngidini pelanggan kanggo seneng fitur lan app estu minangka dibandhingake menyang piranti liya.

FaceTime image ipad

 

Sampeyan bisa nggunakake FaceTime ing iPad duwe tampilan luwih akeh saka telpon video. Artikel iki bakal pitutur marang kowe ing-ambane pinunjul ing, downloading, instalasi, Panggunan, lan fitur saka Face Wektu kanggo iPad.

FaceTime iku sawijining video apik tenan lan app audio panggilan sing pisanan digawé kanggo iphone4, nanging dikarepake luwih dipeksa Apple wis kasedhiya kanggo kedhaftar iPad uga. iPad nawakake macem-macem fitur, nanging salah siji fitur paling atraktif sing bisa gampang nyeleh video utawa audio telpon liwat FaceTime.

Sampeyan bisa nggunakake Face Wektu kanggo njaluk interconnected karo panganggo liyané sing duwe iPad karo MAC OS 10.6.6 utawa versi mengko. Sampeyan mung kudu golek wong sing liwat Apple Id sawijining. Ing video lan audio telpon liwat FaceTime pancen free. Sampeyan bisa nggunakake sambungan internet utawa data seluler kanggo miwiti manggonke telpon.

FaceTime ing iPad:

FaceTime app wis bener ngrancang kanggo iOS kedhaftar kalebu iPhone, iPads, iPods, lan Mac. app iki ngidini sampeyan kanggo tetep ing tutul nalika sampeyan adoh saka kulawarga, kanca, bisnis, lan karyawan.

gambar FaceTime ipad

Yen sampeyan are looking kanggo nggunakake app videotelephony kacathet ing iPad, banjur ora sumelang ora duwe apa-apa. Apple wis diinstal ing FaceTime app ing iPads Panjenengan.

Sampeyan mung kudu ID Apple kanggo ngaktifake wis diinstal FaceTime app iki ing iPads Panjenengan. Iki kudu menarik kanggo sampeyan ngerti yen sampeyan duwe iPad, sampeyan siyap kanggo nggawe video utawa audio telpon kualitas liwat FaceTime tanpa hassles utawa proses dawa saka downloading.

Kanthi bantuan saka FaceTime ing iPads, sampeyan bisa gampang nindakake utawa nampa video Unlimited lan telpon audio. Minangka app iki kanggo iOS kedhaftar mung, supaya sampeyan bisa mung apa panggilan video utawa telephony kanggo sing kedhaftar sing nggunakake iPhone, Mac, iPod, lan piranti iPad. Sampeyan bisa langsung nyeleh telpon kanggo kedhaftar iPad kanthi nggunakake id email sing biasane ana ing dhaptar kontak.

FaceTime ing iPad

Guide Ultimate kanggo Mulai FaceTime ing iPad:

iPad 2 utawa mengko duwe kamera ing-dibangun sing ndadekke gampang sampeyan kanggo tumindak panggilan video liwat FaceTime. app interaktif ngijini sampeyan diajak gedhe-gedhe tresna nalika sampeyan ana ing adoh saka wong-wong mau.

FaceTime for gambar iPad

Face Wektu liwat iPad nawakake kabeh fitur penting nanging ora bisa nyetel volume saka app lan uga ora bisa nindakake ngrekam panggilan video. nanging isih, nawakake kabeh fitur liyane migunani sing wis competitive nggunakake.

Nguripake fitur Face Wektu aku Pad Panjenengan:

Wangsulan: Bab ingkang paling penting iku, sadurunge nggunakake Face Time in iPads Panjenengan, priksa manawa sampeyan wis nguripake wis diinstal fitur Face Wektu, sampeyan bisa nindakake iki dening:

  • Mbukak menu setelan sing kasedhiya ing Home Page of iPad.
  • banjur, klik ing fitur Face Wektu kanggo nguripake ngaktifake.

ngaktifake wektu gambar pasuryan iPad

 

  • Sampeyan uga bisa tindakake proses padha yen pengin nguripake sementara mati fitur saka iPad.

Ing menu setelan saka iPad, sampeyan bisa uga milih dhaptar kabeh kontak sing pengin njaluk disambung liwat FaceTime. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi milih alamat e-mail lan akun telpon.

Gunakake Face Wektu No. On iPad:

Sampeyan mung bisa manggonake telpon liwat FaceTime kanggo liyane kedhaftar Apple piranti. Iki tegese sampeyan bisa njaluk interlinked liwat Face Wektu karo panganggo liya sing nggunakake

  • iPad 2 utawa mengko, utawa
  • Mac mlaku OS X 10.6.6 utawa
  • iphone4 utawa mengko utawa
  • Generasi kaping papat iPod utawa mengko

Sadurunge nelpon samubarang pangguna piranti Apple, priksa manawa sampeyan wis nambahake marang kontak iPad. Manggonke a video utawa telpon audio liwat iPad awfully gampang. Sampeyan mung kudu tindakake langkah-langkah kalebu.

Klik ing lambang Face Wektu:

Minangka rembugan sadurungé, Face Wektu iku fitur wis diinstal ing iPads Panjenengan. Sampeyan bisa gampang golek lambang ing layar ngarep saka iPads Panjenengan. Nalika sampeyan bakal klik ing lambang Face Wektu, iku bakal takon sampeyan menehi data sing dibutuhake.

wektu lambang gambar pasuryan

Sampeyan mestine kanggo ngetik id e-mail lan nomer telpon sing pengin kanggo miwiti obrolan. Sawise sik njongko kontak sing dibutuhake, sampeyan mung kudu klik tombol sabanjuré.

Goleki dibutuhake Contact Panjenengan:

Ing layar utama app FaceTime Panjenengan, sampeyan bakal golek dhaptar kontak sing bakal katon ing sisih tengen layar. Nalika sampeyan bakal nemokake akun panganggo sing pengin sampeyan hubungi, mung klik ing jeneng marang dheweke utawa.

Goleki Panjenengan dibutuhake Contact gambar

Kanthi ngeklik ing asmane, sampeyan bisa njaluk kabeh informasi sing penting saka panganggo sing. dhaftar nuduhake nomer ngarep sawijining, mobile number, alamat email lan pilihan liyane kaya kontak nuduhake, nambah menyang favorit lan mblokir panelpon iki.

Informasi kontak Panel

Selehake video utawa telpon audio karo kontak milih:

Sawise sampeyan bakal tekan kanggo informasi saka panganggo tartamtu, sampeyan mung kudu nyimpen utawa nomer dheweke utawa email- alamat. Sampeyan mung kudu nyimpen informasi kang antar-disambung karo Face Wektu.

Sawise sinkronisasi saka data required, sampeyan mung kudu klik tombol saka video utawa telpon audio. Lan bisa seneng siji video paling tresna layanan ing donya nelpon.

Empu dokumen informasi mbantu miwiti lan nggawe FaceTime ing iPad kang tugas lan gampang kanggo nindakake ing dhewe. Mugi rincian mbantu sampeyan nyambungake karo kanca-kanca lan kulawargané. Do share with your friends and families so that they can also know the use of Face Time on iPad.

You May Also Like

About the Author: FACETIME2019

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *