Download FaceTime kanggo Windows

Download FaceTime for windows Pc lan Laptop 32bit – 64dicokot

Hello Facetime ketagihan! Yen sampeyan penggemar amba saka app FaceTime lan wis nggunakake ing iPhone lan MacBook sampeyan uga bisa golek app iki ing jendhela pc.

  • Facetime kanggo windows 10
  • Facetime pc windows 10
  • Facetime kanggo windows 8
  • Facetime kanggo windows 7
  • Facetime kanggo windows laptop
  • download Facetime kanggo windows

Piye wae sampeyan kudu melu trik kanggo ngundhuh lan nginstal Facetime ing pc Window Panjenengan.

Dadi Artikel menehi kabeh informasi sing penting kang ora kekurangan carane bisa ngundhuh lan nginstal FaceTime ing platform Non-iOS kayata Windows 7, 8 lan Window 10.

FaceTime iku salah siji sing paling penting video lan panggilan audio app Apple. Jaman dhisik, wong digunakake kanggo njaluk karo saben liyane karo bantuan saka telpon tradisional utawa handsets nanging FaceTime wis tremendously diganti gaya iki. Saiki wong nduweni bisa apa telpon, pesen lan telpon malah video karo bantuan saka app Facetime iki.

Iki ngidini telpon kanggo njaluk disambung kanggo wong liwat jaringan seluler utawa sambungan Wi-Fi. Nanging ngidini pangguna kanggo nggawe panggilan video Unlimited kanggo kanca-kanca sing, kulawarga lan bisnis kontak karo iPod didhukung, iPhone, iPad, Mac utawa Windows liwat videotelephony online.

FaceTime for gambar windows PC

app iki pancen melorot ing jarak antarane wong lan wis arang banget gampang kanggo tetep ing tutul karo urip pribadi lan profesional.

Kaping pisanan, Apple dikembangaké aplikasi kanggo iOS lan Mac piranti OS lan mengko ing, amarga popularitas sawijining, iku saiki sing kasedhiya kanggo windows uga.

Nanging duwe app iki ing jendhela sing perlu instalasi pihak katelu. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake instalasi stepwise saka aplikasi iki kanggo digunakke ing windows.

Yen sampeyan pengin ngerti bab iku luwih, please terus maca artikel kita. Kita uga bakal nuduhake sawetara data informatif lan menarik babagan aplikasi iki.

Ing pungkasan saka artikel iki, sampeyan bakal bisa kanggo seneng app favorit Facetime ing jendhela

Aplikasi kanggo Windows:

FaceTime wis dadi salah siji saka video nelpon app keren ing telephony video online lan wis mrentah metu kabeh saingan buta kaya Google duo, Skype, Tampilan, IMO, Bingo lan dhaftar. App sabdho iku worth nyediakake kualitas dhuwur lan asil visual lan audio konsisten.

Liyane fitur competitive app iki wis pangguna-loropaken antarmuka. Others wares alus ing lunak pasar biso kanggo nyedhiyani bandwidth sing.

perusahaan pihak katelu dirilis lunak kanggo nggawe iku bisa kanggo wong kanggo nginstal aplikasi resmi Apple ing Windows 7 utawa mengko. saiki, iku bisa kanggo sampeyan FaceTime saka windows kanggo iPhone, windows kanggo iPad, windows kanggo Mac & windows kanggo windows.

Kabeh sing perlu punika sambungan internet konsisten lan aplikasi babar blas gratis biaya kanggo nggunakake ing windows.

Fitur FaceTime:

FaceTime app karkat kabeh software videotelephony liyane kaya ing ndhuwur. Gambar akeh luwih cetha, lan visuals High Definition sing Pesona sulih kabeh opsi liyane kasedhiya ing pasar online.

Sawetara Fitur Coolest saka FaceTime

  • FHD- Full Definition dhuwur visual punika komponèn tombol aplikasi.
  • Loropaken antarmuka ndadekake luwih interaktif kanggo kedhaftar
  • Dianggo iku liya boundless sampeyan bisa nyambung ing ngendi wae lan kapan wae.
  • Gampang kanggo ngatur dhaptar kontak
  • dhaftar Favorite kontak mbantu tekan ing mung klik siji
  • Gratis biaya panggilan titik plus liyane tetep disambung.
  • Group video panggilan ngijini sampeyan kanggo nyambung sawetara kedhaftar ing wektu sing padha.
  • Tulisan uga bisa nganggo aplikasi ing.
  • Spammers lan pangguna penting bisa didhelikake utawa diblokir saka dhaftar.
  • Pangguna bisa nyambung piranti beda kaya PC, Windows, iPhone, iPad, iPod, Mac.

Requirements kanggo FaceTime:

Iki atraksi kuwi sing kita manawa kita nonton seneng nemu aplikasi. Iku penting kanggo ngerti syarat dhasar sadurunge nginstall app FaceTime for windows. Syarat dhasar kalebu

  • versi windows ngirim paling sethithik XP. Kanggo pengalaman luwih, kita suggest sing kudu windows & utawa versi mengko.
  • ing kacepetan CPU kudu luwih saka 1Kg.
  • ing Ram kudu minimal 2 GB utawa ndhuwur.
  • Ana kudu sing didhukung dibangun ing kamera kanggo video panggilan utawa liya golek kamera didhukung hotspot kanggo maksud iki.
  • kanggo panggilan audio, sampeyan kudu duwe microphone. Privacy ngangap kedhaftar kudu nggunakake headphone karo dibangun ing Mikrofon.
  • Kang paling penting duwe prayoga panyambungan internet.

Kaya kasebut sadurungé FaceTime app resmi saka Apple lan gawe wis durung dirilis versi kanggo windows mung.

Supaya sampeyan mung bisa njaluk aplikasi iki saka website resmi ing format apk digunakake kanggo kabeh piranti iOS lan Mac. Begjanipun kanggo Windows, kita duwe sawetara program kasedhiya online kanggo nginstal liwat program pihak katelu.

Ayo kita bareng karo kita nonton kene langkah dening cara downloading langkah kene:

emulators Android wis dirilis dening pihak katelu kanggo nginstal format beda. Iki aplikasi software ngijini sampeyan kanggo mbukak file format apk saka FaceTime ing jendhela. Yen wis diinstal ing sistem, mung tindakake prosedur. Kanggo newbies, mangga download Microsoft Office saka link diwenehi:

www.bluestacks.com

Iki kaca ngarep saka www.bluestacks.com

Prosedur lan software sing babar blas legal supaya lungguhan lan ngendhokke.

  • Ukuran file gedhe saka kira-kira. 469MB lan bakal njupuk wektu kanggo njaluk diundhuh.
  • Sawise iku wis diundhuh, nginstal lan yen wis rampung, miwiti maneh jendhela.

FaceTime for windows gambar

  • aplikasi mbukak bluestacks saka menu Start. Iku bakal njupuk wektu kanggo miwiti lingkungan lan sink standar pisanan app sing diwenehake dening program. Supaya ora ngganggu proses dhisikan.
  • Sawise program wiwit, menyang menu lan klik ing aplikasi muter nyimpen.
  • ing muter nyimpen, golek FaceTime ing pilihan search.
  • Download app lan klik "roto"Kanggo langsung nginstal aplikasi. Sampeyan uga bisa nyimpen download file yen sampeyan pengin nginstal mengko.
  • Yen wis siyap kanggo nginstal aplikasi ing sistem lan eloni petunjuk.
  • Sak proses instalasi, sampeyan bisa dijaluk kanggo hak administrator utawa sandi administrator utawa konfirmasi. Mangga ngetik sandhi dibutuhake utawa informasi nunasang.
  • Akhire, FaceTime siap nggunakake ing windows.
  • Gawe user dhewe Id lan sandi lan padha bakal digunakake kapan arep mlebet.

FaceTime Interface:

Nalika sampeyan bakal mbukak app kanggo pisanan, sampeyan bakal dijaluk ngetik Id pangguna lan sandhi. Sing wis digawe ID dhewe unik pangguna lan sandhi, iku bakal dibutuhake kene kanggo luwih mbukak program. Sawise proses ID unik nggawe dhisikan wis rampung, antarmuka utama bakal katampil.

Kabeh kontak ditambahaké, didhelikake utawa diblokir sing kontrol saka antarmuka utama. Menyang pilihan disetel kanggo ngatur minangka saben kasenengan. kaya iPhone, iPad, iPod & Mac, sampeyan uga bisa muter ing setelan tampilan. Kene sampeyan ora kudu muter layar sira nanging sampeyan bisa nggawe owahan karo pilihan sing kasedhiya.

Yen sampeyan nggunakake FaceTime pisanan lan wanted kanggo ngerti babagan liyane, sampeyan uga bisa ngunjungi situs web support kanggo sawetara rincian informasi. link diwenehi ngisor:

https://support.apple.com/guide/FaceTime/welcome/mac

kesimpulan

Globalisasi wis mbantu wong ing saindhenging donya kanggo liyane paparan lan advancements. FaceTime ora bab sautan bir utawa bodo lan enggo bareng urip karo kanca-kanca lan kulawarga mung.

Iku wis massively mbantu pasar internasional kanggo tetep disambungake karo saben liyane.

Apple wis saya ngeculake versi anyar saka FaceTime kanggo asil sing luwih apik lan utamané katering syarat pangguna.

You May Also Like

About the Author: FACETIME2019

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *