Home » Apple Watch Call

Apple Watch Phone Telpon Tanpa iPhone

Apa sampeyan tau tokoh dina bakal teka nalika kita bisa nelpon piyantun langsung saka tangané kita? Preduli katon kuwi sing sci-fi digawe saka, Nanging sampeyan bisa, bener, make and get phone calls on Apple

Read More »